Dr. Michael Yeadon (ex-Pfizer): “Grafiek bewijst calibratie van het (vaccinatie) wapen”

door | 12 feb 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Een zeer boute uitspraak. Hij komt van dr. Mike Yeadon, ex-CEO van Pfizer; iemand die ik volg en die ik zeer hoog acht. We kunnen natuurlijk ervoor kiezen om dit niet te geloven. We kunnen ook de moeite nemen om te luisteren naar wat hij te zeggen heeft, en hoe hij tot deze conclusie is gekomen.

Gezien de grote aantallen bijwerkingen en sterfte dienen confronterende vragen gesteld te worden: Hoe gevaarlijk is deze injectie? Waarom wordt de bevolking niet voorgelicht over het grote experiment waar zij aan meedoen? Hoe kan het dat er binnen dit experiment nog eens verder wordt geëxperimenteerd met verschillende inhoudsstoffen van de vaccin-partijen die afkomstig zijn van dezelfde vaccin-fabrikant? Hoe komt het dat we – ondanks de gebrekkige werking en de grote aantallen bijwerkingen en sterfte die wereldwijd worden gerapporteerd niet stoppen met het toedienen van deze injectie?
 

 


 

 
In een zitting van Corona Ausschuß, de buitenparlementaire onderzoekscommissie van advocaat Reiner Fuellmich, komt Dr. Michael Yeadon aan het woord om verslag te doen van een schokkende ontdekking.

Hij begint zijn verhaal met te vertellen over wat hij in zijn carrière heeft verwezenlijkt en waarom hij nu probeert de mensen wakker te schudden en in te zien wat er zich onder onze ogen aan het voltrekken is.

De pandemie is een hoax van jewelste. De “vaccins” zijn dat ook.

Vóór maart 2020 waren alle landen die zijn aangesloten bij de WHO in het bezit van een draaiboek wat er moest gebeuren als er een pandemie zou uitbreken. Het uitgangspunt – wat al eeuwen geldt – was, dat a-symptomatische mensen een virus NIET kunnen verspreiden. Twee dringende adviezen golden als feitelijke verplichting, namelijk handen wassen en zieke mensen isoleren en behandelen met alle beschikbare door de WHO goedgekeurde methoden (waaronder Ivermectine, Hydoxychloroquine, etc.). Verder gaf de WHO adviezen over wat er nog meer aan kon worden gedaan om een uitbraak zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Enkele dringende adviezen om NIET te doen waren afstandsregels, isolatie van gezonde mensen, lockdowns, mondkapjes, etc.

Toen in maart 2020 de pandemie werd afgekondigd, werd als bij toverslag het WHO draaiboek vervangen door het “Coronavirus draaiboek”. Dr. Yeadon noemt de 8 flagrante leugens die er bij de wereldbevolking zijn in geramd op een ongekend eenduidige wijze en die het fundament van de pandemie zijn gaan vormen.

(1) er is een virus geïsoleerd die COVID-19 veroorzaakt

(2) a-symptomatische mensen kunnen het virus verspreiden

(3) mondkapjes helpen het virus tegen te houden

(4) de PCR-test kan het virus aantonen

(5) lockdowns zijn effectieve maatregelen om het virus onder controle te krijgen

(6) afstandsregels en sociale isolatie beperken het besmettingsgevaar

(7) vaccinatie is de enige manier om groepsimmuniteit te verkrijgen

(8) vaccinaties zijn veilig en effectief

Stuk voor stuk aantoonbare leugens, doch ze zijn een volkomen eigen leven gaan leiden. Dr. Wodarg voegt er nog aan toe, dat het aannemelijk is, dat de PCR-test alleen maar is bedoeld om het DNA in beeld en op de kaart te krijgen, en dat vaccins wel eens op zouden kunnen worden aangepast, teneinde “een bepaald effect te sorteren”.

Dr. Yeadon heeft een team specialisten aan het werk gezet om een relatie te leggen tussen de verschillende batch-nummers van de vaccins en de doden als gevolg van de injectie. Bij de gewone seizoensgriep vallen er tijdens de vaccinatiecampagne gemiddeld 4 doden per dag (37 per batch-nummer) als gevolg van bijwerkingen. Tijdens de vaccinatie tegen het coronavirus is het aantal ongekend hoog. Zijn eerste conclusie is, dat er in de injecties VERSCHILLENDE substanties zitten, omdat de hoogste dodenaantallen zijn gerelateerd aan bepaalde batch-nummers. Dat is het enige verband dat kan worden gelegd en stelt hem voor een enorm raadsel. Door een alfa-numerieke volgorde toe te passen ziet de grafiek er zo uit:

 

 
Dr. Yeadon heeft er van alle kanten naar gekeken en kan maar één conclusie trekken:

“Ik kan hier niets anders van maken dan de calibratie van hun moordwapen….”

Kan het zijn dat de eerste twee injecties in combinatie met de DNA-roof via de PCR-tests, de basis voor het experiment vormen? De vele booster-shots die er op volgen zouden dan wel eens “beter afgestemde biowapens” kunnen zijn?

Stap 1: Callibratie door PCR-testen en een dubbele vaccinatie;
Stap 2: Gericht en steeds zwaarder geschut in de vorm van “booster-shots”.

Deze hele vaccinatie exercitie is een wereldwijd experiment, dat nog tot en met het jaar 2023 loopt. Yeadon heeft geen idee wat er in die verschillende batches zit – en waardoor sommigen extreem dodelijk zijn gebleken. De gegevens zijn overigens van VAERS, het Amerikaanse meldpunt voor vaccinatie bijwerkingen, waarvan bekend is dat er sprake is van een enorme onderrapportage.

Meer informatie over de verschillende partijen kunt u hier vinden. How bad is my batch? En ook in dit document kunt u informatie en linken vinden: https://fbf.one/wp-content/uploads/2021/12/Pfizer-Batch-Codes-and-Toxicity-Levels.pdf

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This