Dr. Robert Malone, ontwikkelaar van mRNA technologie en 16.000 artsen vinden dat kinderen geen “Covid-vaccins” moeten krijgen

door | 24 dec 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

COVID-vaccins zijn “onomkeerbaar en mogelijk blijvend schadelijk”, zegt Dr. Robert Malone, die uitlegt waarom 16.000 artsen en medische wetenschappers over de hele wereld een verklaring hebben ondertekend waarin zij publiekelijk verklaren dat gezonde kinderen niet moeten worden gevaccineerd voor COVID-19.

Waarom zouden we moeten luisteren naar Robert Malone? Omdat hij een viroloog, immunoloog en hoogleraar is met een indrukwekkende carrière, die zich heeft toegelegd op de ontwikkeling van de mRNA-technologie. Als er iemand is die verstand heeft van deze technologie is hij het. In het onderstaande filmpje leest hij een waarschuwing voor die is gericht op het injecteren van kinderen met de Covid-injectie.

Onder het filmpje staat een vertaling – en daaronder de tekst die door 16.000 artsen is ondertekend die het er over eens zijn dat kinderen geen “Covid-vaccins” moeten krijgen.

 

 

 

Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als een ouder, grootouder, arts en wetenschapper. Gewoonlijk lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik er zeker van wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.

Ik sta achter deze verklaring met een carrière gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van vaccins. Ik ben gevaccineerd voor COVID en ik ben over het algemeen pro-vaccinatie.

Ik heb mijn hele carrière gewijd aan het ontwikkelen van veilige en effectieve manieren om besmettelijke ziekten te voorkomen en te behandelen.

Hierna zal ik de tekst van deze verklaring plaatsen, zodat u deze kunt delen met uw vrienden en familie.

Voordat u uw kind injecteert – een beslissing die onomkeerbaar is – wilde ik u op de hoogte brengen van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de mRNA vaccin-technologie die ik heb ontwikkeld:

Er zijn drie zaken die ouders moeten begrijpen:

Ten eerste wordt een viraal gen geïnjecteerd in de cellen van uw kind. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te maken. Deze proteïnen veroorzaken vaak permanente schade in kritieke organen van kinderen, waaronder:

• Hun hersenen en zenuwstelsel.
• Hun hart en bloedvaten, met inbegrip van bloedstolsels.
• Hun voortplantingssysteem.
• En dit vaccin kan fundamentele veranderingen in hun immuunsysteem veroorzaken.

Het meest verontrustende hiervan is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, het onherstelbaar is:

• Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren.
• Je kunt de littekens in het hartweefsel niet repareren.
• Je kunt een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren.
• En dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplantingsorganen, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw gezin.

 
Het tweede dat u moet weten is het feit dat deze nieuwe technologie nog niet voldoende is getest.

We hebben minstens 5 jaar testen/onderzoek nodig voordat we de risico’s echt kunnen begrijpen. Schadelijke effecten en risico’s van nieuwe geneesmiddelen komen vaak pas vele jaren later aan het licht. Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind deel uitmaakt van het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mensheid.

 
Een laatste punt: de reden die ze u geven om uw kind te vaccineren is een leugen.

Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders.Het is eigenlijk het tegenovergestelde. Hun immuniteit, na het krijgen van COVID, is van cruciaal belang om uw familie, zo niet de wereld, tegen deze ziekte te beschermen.

 
Samenvattend: Er is geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen te vaccineren tegen de kleine risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waar u en uw kinderen als ouder misschien de rest van hun leven mee moeten leven.

Als we de voordelen af zouden wegen tegen de nadelen, komen die niet eens bij elkaar in de buurt.

Als ouder en grootouder adviseer ik u om u te verzetten en te vechten om uw kinderen te beschermen.

 
RW Malone, M.D.

Voorzitter, Internationale Alliantie van Artsen en Medische Wetenschappers

 

 

Verklaring ondertekend door meer dan 15.000 artsen en wetenschappers

 
Wij, de artsen van de wereld, verenigd en trouw aan de Eed van Hippocrates, in het besef dat het beroep van arts zoals wij dat kennen op een tweesprong staat, zien ons genoodzaakt het volgende te verklaren;

OVERWEGENDE dat het onze grootste verantwoordelijkheid en plicht is om de waardigheid, integriteit, kunst en wetenschap van de geneeskunde hoog te houden en te herstellen;

OVERWEGENDE dat er een ongekende aanslag wordt gepleegd op ons vermogen om voor onze patiënten te zorgen;

OVERWEGENDE dat publieke beleidsmakers ervoor hebben gekozen om een “one size fits all”-behandelingsstrategie op te leggen, met onnodige ziekte en dood tot gevolg, in plaats van vast te houden aan de fundamentele concepten van de geïndividualiseerde, gepersonaliseerde benadering van patiëntenzorg, die veiliger en doeltreffender blijkt te zijn

OVERWEGENDE dat artsen en andere zorgverleners die in de frontlinie werken, gebruikmakend van hun kennis van epidemiologie, pathofysiologie en farmacologie, vaak als eersten nieuwe, mogelijk levensreddende behandelingen identificeren;

OVERWEGENDE dat artsen in toenemende mate worden ontmoedigd om deel te nemen aan een open professionele discussie en ideeën uit te wisselen over nieuwe en opkomende ziekten, waardoor niet alleen de essentie van het medische beroep in gevaar wordt gebracht, maar ook, en dat is nog tragischer, het leven van onze patiënten;

OVERWEGENDE dat duizenden artsen worden verhinderd hun patiënten te behandelen als gevolg van barrières die worden opgeworpen door apotheken, ziekenhuizen en volksgezondheidsinstanties, waardoor de overgrote meerderheid van de zorgverleners machteloos is geworden om hun patiënten te beschermen tegen ziekten. Artsen adviseren hun patiënten nu om gewoon naar huis te gaan (zodat het virus zich kan vermenigvuldigen) en terug te komen als hun ziekte verergert, wat resulteert in honderdduizenden onnodige sterfgevallen onder patiënten, omdat zij er niet in slagen hen te behandelen;

OVERWEGENDE, dat dit geen geneeskunde is. Dit is geen zorg. Dit beleid kan in feite misdaden tegen de menselijkheid zijn.

DAARUIT:

VASTSTELLEND, dat de arts-patiënt relatie hersteld moet worden. De kern van de geneeskunde is deze relatie, die artsen in staat stelt hun patiënten en hun ziekten zo goed mogelijk te begrijpen, behandelingen te formuleren die de beste kans op succes bieden, terwijl de patiënt een actieve deelnemer aan zijn zorg is.

VASTSTELLEND, dat de politieke inmenging in de uitoefening van de geneeskunde en de arts-patiëntrelatie moet stoppen. Artsen, en alle zorgverleners, moeten vrij zijn om de kunst en wetenschap van de geneeskunde uit te oefenen zonder angst voor vergelding, censuur, laster of disciplinaire maatregelen, waaronder mogelijk verlies van licenties en ziekenhuisprivileges, verlies van verzekeringscontracten en bemoeienis van overheidsinstanties en -organisaties – die ons er verder van weerhouden om voor patiënten in nood te zorgen. Meer dan ooit moeten het recht en de mogelijkheid om objectieve wetenschappelijke bevindingen uit te wisselen, die ons begrip van ziekte bevorderen, worden beschermd.

VASTSTELLEND, dat artsen hun recht moeten verdedigen om behandelingen voor te schrijven, met inachtneming van het principe EERST, GEEN SCHADE TOEBRENGEN. Artsen mogen niet worden beperkt in het voorschrijven van veilige en effectieve behandelingen. Deze beperkingen blijven onnodige ziekte en dood veroorzaken. Patiënten moeten, na volledig te zijn geïnformeerd over de risico’s en voordelen van elke optie, weer het recht krijgen om die behandelingen te ondergaan.

VASTSTELLEND, dat wij artsen uit de hele wereld en alle zorgverleners uitnodigen zich bij ons aan te sluiten in deze nobele zaak, terwijl wij ernaar streven het vertrouwen, de integriteit en het professionalisme in de beoefening van de geneeskunde te herstellen.

VASTSTELLEND, dat wij de wetenschappers van de wereld, die bedreven zijn in biomedisch onderzoek en de hoogste ethische en morele normen hooghouden, uitnodigen om aan te dringen op hun vermogen om objectief, empirisch onderzoek uit te voeren en te publiceren zonder angst voor represailles voor hun carrière, reputatie en levensonderhoud.

VASTSTELLEND, dat wij patiënten, die geloven in het belang van de arts-patiëntrelatie en de mogelijkheid om actief deel te nemen aan hun zorg, uitnodigen om toegang te eisen tot op wetenschap gebaseerde medische zorg.

GETUIGE WAARVAN de ondergetekenden deze verklaring hebben getekend op de datum van ondertekening.
 

www.doctorsandscientistsdeclaration.org

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This