Dr. Sam Bailey legt de leugen van de ziekte van Lyme bloot – parallellen met Covid-19 liggen voor de hand

door | 10 feb 2024 | COVID-19 vaccin

Dr. Sam Bailey heeft 20 jaar binnen de reguliere geneeskunde gewerkt als arts toen ze ontdekte dat het paradigma waarbinnen ze werkte niet het juiste was. Ze heeft vele video’s gemaakt over onjuiste voorstellingen van zaken omtrent ziekte en gezondheid, en adresseert in deze video de ziekte van Lyme.

De overeenkomst tussen de ziekte van Lyme en bijvoorbeeld Covid of AIDS is dat het labels zijn voor ziektes met non-specifieke symptomen. Dat houdt in dat de symptomen van alles kunnen zijn en ook gerelateerd kunnen zijn aan andere aandoeningen.

In ander woorden: De ziekte van Lyme bestaat dus niet echt, omdat de symptomen variabel zijn en zich ook bij andere ziektes voor doen, en dit geldt ook voor Covid en AIDS.

In dit filmpje laat Sam Bailey aan de hand van Lyme zien dat de onderbouwing van de oorzaak van de ziekte wetenschappelijk gezien bagger is, en ook de manier waarop de diagnose wordt gesteld. Dat hebben we vaker gezien… evenals het gebruik van angst om mensen ertoe over te halen om schadelijke medicijnen of vaccins te accepteren.

Medische wetenschap is vervangen door medische marketing?

 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This