Dr. Vernon Coleman: Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-injectie “doodslag” is

door | 24 nov 2021 | COVID-19 vaccin

Vernon Coleman is een Engelse arts met een ongekend groot aantal publicaties op zijn naam. In zijn laatste vlog bespreekt hij een medisch artikel dat een bom legt onder ons Covid-19 beleid. De titel van het artikel is ‘Abstract 10712 Mrna Covid Vaccine Dramatically Increases Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning’. Onder de video staat de in het Nederlands vertaalde tekst uitgeschreven.

 

 

 

Vertaalde tekst

 
Vernon Coleman: “Het is 22 november 2021 en dit is het moment waarop het prikken moet stoppen.

Een paar uur geleden stuurde Darren Smith, de redacteur van het uitstekende tijdschrift ‘The Light Paper’, mij een artikel uit het medische tijdschrift ‘Circulation’ dat bewijst dat het experiment met covid-19-prikken nu per direct moet stoppen. Ik denk dat elke arts of verpleger die na vandaag een van de mRNA covid-prikken geeft, te zijner tijd uit het desbetreffende register zal worden geschrapt en zal worden gearresteerd.

Het tijdschrift Circulation is een gerespecteerd blad. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden door vakgenoten beoordeeld en in een onderzoek werd het beschouwd als ‘s werelds nummer 1 tijdschrift in de categorie hart en bloedvaten.

Ik citeer de laatste zin van de samenvatting die aan het begin van het artikel staat. Dit is alles wat ik, u – of wie dan ook – hoeft te weten.

Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel (cellaag die de binnenkant van bloedvaten bekleden) en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en mogelijk een verklaring bieden voor de waargenomen hogere aantallen trombose (bloedstollingen), cardiomyopathie (aandoening van de harspier) en andere vasculaire gebeurtenissen (problemen met bloedvaten) na vaccinatie.

Dat is het. Dat is de doodsteek voor de covid-19 mRNA vaccinaties.

Het endotheel is een laag van cellen die bloedvaten en lymfevaten bekleden. T cellen zijn een type witte bloedcel.

We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Mijn video in december 2020, iets minder dan een jaar geleden, waarschuwde voor deze specifieke risico’s. Ik las een lijst voor van mogelijke bijwerkingen, officieel gepubliceerd door de Amerikaanse regering.

Maar nu hebben we het bewijs van het verband.

Van de mRNA-prik is bekend dat het mensen niet “beschermt” tegen het krijgen van covid. En het is bekend dat het de verspreiding van Covid niet tegenhoudt. Ik geloof niet dat iemand deze feiten betwist.

En toch zijn er grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Kijk naar het item “.Update: hoeveel doden vallen er door de vaccins?” op mijn websites.

Nu hebben we het bewijs om de vaccinatieprogramma’s te stoppen.

In de studie die in Circulation wordt geciteerd, werden in totaal 566 patiënten tussen 28 en 97 jaar getest. Ze waren gelijk verdeeld over mannen en vrouwen.

Op het moment van dit rapport,” zegt de auteur, “houden deze veranderingen aan tot ten minste 2,5 maand na de tweede dosis van het vaccin.

Op zijn minst moet het gebruik van deze spuiten nu stoppen. Onmiddellijk, totdat er meer langetermijn-testen zijn gedaan.

Als er nog journalisten waren in de reguliere media, zou dit nieuws een hoofditem zijn in alle TV- en radioprogramma’s en op de voorpagina’s van alle kranten staan.

Godzijdank zijn er platforms met vrije meningsuiting, die mij in staat stellen u dit nieuws te brengen.

Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is, dat zeker doden en gewonden zal maken.

We hebben altijd geweten dat het experimenteren op mensen zonder hun volledige toestemming en begrip – na het bekendmaken van alle risico’s en mogelijke bijwerkingen – een misdaad is.

Nu is het bewijs geleverd dat dit experiment moet stoppen.

Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een slachting.

Deel deze video alstublieft onmiddellijk met iedereen die u kent.

Dank u.”

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This