Draconische lock-down maatregelen in Australië – zou dat in Nederland kunnen gebeuren?

door | 31 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Internationale politiek

Cassie Koutras postte op facebook het onderstaande bericht:

“Ik leef momenteel onder communistisch bewind hier in Victoria, Australië. We hebben fase 4 restricties. We kunnen ons huis niet verlaten voor meer dan één uur lichaamsbeweging per dag – alleen! Niet meer dat één persoon mag naar de supermarkt per dag; we hebben vlees en voedseltekorten. ALLE bedrijven zijn (tijdelijk) gesloten. Je hebt vergunningen nodig om te reizen en essentieel werk te mogen doen; je moet langs verschillende check-points om ergens naartoe te gaan en documenten kunnen overleggen; bijvoorbeeld om aan te geven waar je woont. We mogen niet meer dan 5 km verwijderd zijn van ons huis en hebben een uitgaansverbod van 20:00 uur ’s avonds tot 05:00 ’s ochtends. Boetes van 100,000 Australische dollar voor bedrijven die de regels overschrijden – per persoon! Het leger en de politie gaan van deur tot deur om woningen te controleren. Google alstublieft wat er hier gaande is… we hebben hulp nodig!”

Het riep veel reacties op vanuit de hele wereld. Cassie Koutras en Alona Lahn worden geïnterviewd door Laura-Lynn Tyler Thompson over de draconische maatregelen in Australië. Hoe is dit mogelijk, en zou het hier ook kunnen gebeuren?

 

 

(geen Nederlandse ondertiteling, maar u kunt rechtsonder in uw scherm een automatisch gegenereerde Engelse ondertiteling aanzetten)
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This