Duncan en Laura terug vanuit studio Hortus

door | 16 dec 2022 | COVID-19 ziekte

Na enige tijd off-line zijn Laura Hos en Ducan Nobles weer terug, met gelijk een prachtig thema: de universele shift die gaande is. Jonge mensen die hopelijk veel andere jonge mensen kunnen aanspreken en inspireren om te vertrouwen op hun eigen kracht en creativiteit, en niet te buigen voor tirannie of manipulatie. Hieronder staat de video, voorafgegaan door hun introductie op Youtube.
 

We are back! Het is alweer anderhalf jaar geleden dat wij met NEXT zijn begonnen. Na met trots waardevolle content gemaakt te hebben, voelden wij begin dit jaar de noodzaak om een stap terug te doen.
 
Niet alleen de situatie in de wereld is veranderd, we voelen ons ook allemaal anders. Wij voelen dat het nu de tijd is om dieper op de stof in te gaan. Alles moet gezegd kunnen worden in een wereld waar de waarheid zwaar wordt onderdrukt.
 
Wij zijn terug om dat te doen! In een tijd van oorlog om de controle van informatie, is er meer dan ooit behoefte aan zuiverheid en mensen die spreken vanuit het hart. Here we are.
 
In deze video bespreken wij in grote lijnen waar wij als mensheid nu staan en wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten.

 

 

 
Blijf op de hoogte van nieuwe content door de kanalen van Laura en Duncan te volgen:
– NEXT Instagram: https://www.instagram.com/teamnexxt/
– NEXT Telegram: https://t.me/team_NEXT

Wil je hen steunen? https://gofund.me/d90fcf13
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This