Eindelijk erkenning – Amerikaanse gerechtshof voor vaccinatieschade geeft toe dat Gardasil de oorzaak is van overlijden

door | 5 apr 2018 | Farmaceutische industrie, Vaccins

Na een lange juridische strijd van acht jaar heeft een speciaal Gerechtshof voor vaccinatieschade van de Amerikaanse Overheid toegegeven dat het Gardasil-vaccin de dood van de 21-jarige Christina Richelle Tarsell heeft veroorzaakt. (Gardasil is de merknaam van het HPV-vaccin – bijgenaamd baarmoederhalskankervaccin – dat in Amerika wordt gebruikt.)

In 1988 werd het National Vaccine Injury Compensation Program (‘nationaal vaccinatieschade compensatieprogramma’) opgericht. Ouders die door de rechter in het gelijk gesteld worden wat betreft vaccinatieschade worden hiervoor financieel gecompenseerd. Tot nog toe is het zeer moeilijk om als ouder te kunnen bewijzen dat het overlijden, of de vaccinatieschade daadwerkelijk is veroorzaakt door een bepaald vaccin. Bovendien zijn veel ouders in Amerika niet op de hoogte van het nationaal vaccinatieschade compensatieprogramma. Toch is er al ruim 4 miljard dollar aan schadevergoeding uitgekeerd.

 

De farmaceutische industrie is niet aansprakelijk

 Het ‘nationale vaccinatieschade compensatieprogramma’ maakt deel uit van de zeer omstreden ‘National Vaccine Injury Act’ (nationale vaccinatieschade wet). Omstreden, omdat het wettelijk immuniteit geeft aan farmaceutische bedrijven voor vaccinatieschade. Families zoals de nabestaanden van Christina Tarsell worden vergoed met geld dat is opgebouwd door het innen van belasting op verkochte vaccins. Merck, het bedrijf dat Gardasil produceert, zal op geen enkele manier gevolgen ondervinden van de uitspraak van de rechter. Want door deze wet, die al van kracht is vanaf 1986, betaalt de Amerikaanse burger niet alleen de vaccins, maar ook de door de rechter gesommeerde vergoedingen voor de schade die het vaccin veroorzaakt!

Toch is er reden voor voorzichtig optimisme. Christina Tarsell wordt verondersteld het eerste slachtoffer te zijn van het Gardasil-vaccin waarvan het Amerikaanse gerechtshof nu eindelijk heeft toegegeven dat het een sterfgeval is dat door het HPV-vaccin is veroorzaakt. Deze erkenning zal de inmiddels honderdduizenden meisjes die slachtoffer zijn van het HPV-vaccin een hart onder de riem steken.

‘VigiBase’, de databank van de Wereldgezondheidsorganisatie bevat op 04-04-18 maar liefst 85184 geregistreerde meldingen van bijwerkingen naar aanleiding van HPV-vaccins.3 En naar alle waarschijnlijkheid is het aantal vele malen hoger dan deze cijfers aangeven. Het Amerikaanse VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) schat dat slechts tussen de 1% en de 10% van alle optredende bijwerkingen gemeld wordt.4

 

Wat wordt er met deze meldingen gedaan?

 Een groot gedeelte van de meisjes met vaccinatieschade loopt van de ene specialist naar de andere, met min of meer dezelfde ervaring. Medici zijn niet opgeleid om vaccinatieschade te herkennen, en velen doen de onverklaarbare klachten af met ‘na vaccinatie, betekent niet door vaccinatie’. Terwijl duizenden meisjes tot op de dag van vandaag een vreselijke lijdensweg gaan, is het officiële medische standpunt nog steeds dat we te maken hebben met een ‘veilig en effectief’ vaccin.

Onderstaande video ter herinnering aan het leven van Christina en andere meisjes die overleden zijn door het Gardasil-vaccin is een van de vele youtubes die circuleert op het internet.

 

“Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden omdat het bewijsmateriaal zal toenemen dat laat zien dat dit vaccin absoluut geen effect heeft op baarmoederhalskanker, en dat alle nadelige effecten die levens ruïneren en zelfs doden – geen ander doel hebben dan winst te genereren voor de fabrikanten.” – Dr Bernard Dalbergue, voormalig arts bij Merck5

 

 

 

Bronnen:

1. https://www.hrsa.gov/vaccine-compensation/index.html
2. https://www.nvic.org/injury-compensation.aspx
3. http://www.vigiaccess.org
4. VAERS https://www.nvic.org/nvic-vaccine-news/january-2015/cdc-changes-restrict-vaccine-reaction-reports.aspx
5.http://vaccineimpact.com/2014/mercks-former-doctor-predicts-that-gardasil-will-become-the-greatest-medical-scandal-of-all-time/

 

Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde dochters, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij.

Met dank aan Mara Gabriëlle, moeder van twee ongevaccineerde kinderen en moderator van de facebookgroep van Vaccinvrij, voor het vertalen van de Youtube.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This