Engelse overheid pauzeert uitrol COVID-vaccin voor 5- tot 11-jarige kinderen na 22% toename van sterfgevallen

door | 20 sep 2022 | COVID-19 vaccin

Engelse overheid pauzeert uitrol COVID-vaccin voor 5- tot 11-jarige kinderen na 22% toename van sterfgevallen in die leeftijdsgroep sinds National Heath Service (NHS) begon met vaccineren. En onderstaande artikel is eerder gepubliceerd op www.expose-news.com

Een Britse overheidsinstelling die bekend staat als het ‘UK Health Security Agency’ heeft aangekondigd dat het niet langer het Covid-19 vaccin zal aanbieden aan gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar.

De beslissing komt nadat uit officiële gegevens van een andere Britse overheidsinstelling, bekend als het ‘Office for National Statistics’, blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van 5 tot 9 jaar 22% hoger is dan in de voorgaande twee jaar sinds de NHS op 4 april 2022 begon met het vaccineren van kinderen van 5 tot 11 jaar.

In april 2022 verklaarde de National Health Service: “De NHS begint vandaag met het vaccineren van kinderen van 5-11 jaar, nu de grootste en meest succesvolle vaccinatiecampagne in de geschiedenis van de gezondheidszorg naar de volgende fase gaat.”

Tegelijkertijd zei Dr. Nikki Kanani, huisarts en plaatsvervangend leider voor het NHS COVID-19 vaccinatieprogramma: “Het vaccin is veilig en effectief – mijn 10-jarige dochter krijgt het deze week – en ik moedig alle ouders aan de informatie te lezen en te overwegen hun kind zo snel mogelijk te laten vaccineren.”

We weten niet of de NHS en Dr Nikki Kanani nog steeds achter deze beweringen staan nu ze weten dat het aantal sterfgevallen onder jonge kinderen met 22% is gestegen en de UKHSA het nu “plotseling” niet langer nodig acht de Covid-19 injectie aan te bieden aan 5- tot 11-jarigen.

De UK Health Security Agency (UKHSA) heeft aangekondigd dat kinderen die eind augustus 2022 nog geen vijf jaar zijn geworden, geen Covid-19 vaccin aangeboden krijgen.

Volgens een artikel in The Guardian: “De beslissing om het aantal kinderen dat een Covid-vaccin krijgt, te verminderen, heeft geleid tot verontwaardiging bij oudergroepen en academici.”

Maar de UKHSA houdt vol dat het aanbod van Covid-spuiten aan gezonde kinderen van vijf tot elf jaar altijd al bedoeld was als tijdelijk.

Gegevens van het Office for National Statistics (ONS) wijzen er echter sterk op dat er een zorgwekkende reden is waarom het UKHSA heeft besloten de uitrol voor gezonde jonge kinderen op te schorten.

Uit ONS-gegevens over wekelijks geregistreerde sterfgevallen blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van vijf tot negen jaar in Engeland en Wales met 22% is gestegen ten opzichte van de twee jaar daarvoor, sinds de NHS trots aankondigde dat zij zou beginnen met het vaccineren van jonge kinderen.

De volgende momentopname komt uit tabel 2a van de 2022 dataset van wekelijks geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales, gepubliceerd door de Office for National Statistics.

Het toont het aantal sterfgevallen per week onder 5- tot 9-jarige kinderen van week 14 van 2022 tot week 35 van 2022. Week 14 is de week die eindigt op 8 april 2022 en valt samen met de aankondiging van de NHS dat zij op 4 april zou beginnen met het vaccineren van 5- tot 11-jarigen.
 

 
 
De volgende momentopname is afkomstig uit de tabel “Weekcijfers 2020” van de dataset 2020 van wekelijks geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales, gepubliceerd door het ONS. Het toont het aantal sterfgevallen per week onder 5- tot 9-jarige kinderen van week 14 van 2020 tot week 35 van 2020.
 

(om de grafiek te vergroten ga naar het originele artikel in The Expose)
 
 
De volgende momentopname is afkomstig uit de tabel “Weekcijfers 2021” van de dataset 2021 van wekelijks geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales, gepubliceerd door de ONS. Het toont het aantal sterfgevallen per week onder 5- tot 9-jarige kinderen van week 14 van 2021 tot week 35 van 2021.
 

(om de grafiek te vergroten ga naar het originele artikel in The Expose)
 
 
De volgende grafiek toont het totale aantal sterfgevallen tussen week 14 en week 35 van 2020, 2021 en 2022 onder kinderen van 5 tot 9 jaar.
 

 

 
In 2020 zijn helaas in totaal 85 kinderen van 5 tot 9 jaar overleden tussen week 14 en week 35. In 2021 zijn in hetzelfde tijdsbestek in totaal 86 kinderen van 5 tot 9 jaar overleden. Dit komt neer op een gemiddelde van 85,5 sterfgevallen over de twee jaren, en suggereert dat normaal gesproken wordt verwacht dat het aantal sterfgevallen op dit niveau ligt omdat het aantal in de twee jaren vrijwel gelijk is.

In 2022 stierven echter in totaal 104 kinderen tussen week 14 (dezelfde week waarin de NHS begon met het aanbieden van het Covid-19-vaccin aan gezonde 5- tot 11-jarigen) en week 35 (dezelfde week waarin de UKHSA besloot te stoppen met het aanbieden van het Covid-19-vaccin aan gezonde 5- tot 11-jarigen).

Dit betekent dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van 5 tot 9 jaar met 22% is gestegen ten opzichte van de twee voorgaande jaren in de periode dat alle gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar in het VK de Covid-19-injectie kregen aangeboden.

Is dat toeval?

Het is aan u om dat te beslissen.

 

 

Bron originele artikel: https://expose-news.com/2022/09/17/uk-gov-stops-covid-vaccine-5-to-11-after-increase-in-deaths/

Vertaling: Door Frankema
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This