Ernst Kuipers regeert namens wie? – demissionair minister steunt WHO met miljoenen belastinggeld

door | 7 nov 2023 | stopwho.nl, WHO

Op 7-11-23 post Tedros Gebreyesus, directeur van de WHO de volgende post:

“Temidden van steeds complexere en onderlinge zaken die ons allen bedreigingen, van pandemieën en klimaatverandering tot conflicten, blijft Nederland een essentiële supporter van WHO en de wereldwijde volksgezondheid.
 
Ik was verheugd vandaag een nieuwe samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen met Minister Kuipers ter ondersteuning van flexibele en duurzame financiering voor de WHO. Bedankt, Nederland!”

“Nederland heeft zich onlangs opnieuw gecommitteerd aan zijn rol als leidende stem voor wereldwijde gezondheid door middel van zijn Nederlandse Global Health Strategy 2023-2030”, bericht de WHO ons op haar website.

De gemiddelde Nederlander heeft geen idee van wat er wordt bedoeld met een “Nederlandse Global Health strategie 2023-2030”. Het wordt niet uitgelegd in de media, noch in de verkiezingsprogramma’s, terwijl de bedoeling is dat ons hele leven onder controle komt te staan van de gezondheidsstrategieën van de WHO.

We zijn al enige tijd bezig met te beschrijven wat dit allemaal inhoudt op een nieuwe site. Meer info: stopWHO.nl
 
De recente “betrokkenheid” van Nederland hierbij blijkt te gaan om een bedrag van 20 miljoen euro:

“Nederland heeft maandag zijn langdurige betrokkenheid bij de WHO versterkt met de verlenging van de meerjarige bijdrage van het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan de WHO voor €13,34 miljoen voor 2024-2028 en voor €6 miljoen aan het technische partnerschap met Nederlandse WHO-medewerkende centra.
 
Met de nieuwe bijdrage bevestigt Nederland opnieuw zijn positie als belangrijke ondersteuner en strategische partner van de WHO en als toonaangevende donor van flexibele en voorspelbare middelen aan de WHO.”

Ernst Kuipers is demissionair minister. Mag hij überhaupt wel zaken ondertekenen die de rechten en vrijheden van elke Nederlander aangaan en voor dit doel miljoenen euro’s belastinggeld weggeven?

“Demissionair is een beginsel in het Nederlandse staatsrecht en heeft betrekking op de uitvoerende macht. Demissionair is een synoniem voor ontslagnemend en duidt op de toestand waarin deze macht zich bevindt nadat zij haar ontslag heeft ingediend bij het staatshoofd.
 
Een minister als individueel lid, of een regering als collectiviteit is demissionair indien deze niet langer het vertrouwen geniet van een meerderheid van de wetgevende macht en als gevolg hiervan haar ontslag heeft ingediend. Het gevolg hiervan is dat deze regering enkel nog de lopende zaken mag afhandelen en geen omstreden zaken mag behandelen.”
– Wikipedia

Het vertrouwen is weg en het ontslag ingediend, maar kennelijk niet de macht om door te gaan op een misdadig pad?
 
Voor meer informatie over de Agenda 2030 en de dictatoriale plannen van de WHO ga naar stopWHO.nl
 
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This