Ervan beschuldigd worden dat je vaccinatieschade nep is? – dubbel getraumatiseerd

door | 3 mrt 2023 | COVID-19 vaccin

Elon Musk had waarschijnlijk niet verwacht dat zijn tweet over de bijwerkingen van zijn boosterprik een Twitterstorm van ongekende proporties zou oproepen.

De aanval op Angelia Desselle is een voorbeeld van wat het label ‘misinformatie’, en de door de media gemanipuleerde, onwetende massa, kan veroorzaken. Del Bigtree beschrijft het als het als een weerzinwekkende vertoning die kennelijk mogelijk is mensen hun menselijkheid verliezen. Maar daarna heeft hij een mooi gesprek met Angelia. En omdat het zo walgelijk is wat er gebeurt krijgt het veel aandacht. Kennelijk zijn mensen zo, en kennelijk komt de waarheid toch altijd naar buiten…

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This