EU parlementslid Christine Anderson legt in twee minuten de kern van de zaak bloot

door | 4 nov 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

“Ik laat me niet tot proefkonijn reduceren door me te laten vaccineren met een experimenteel geneesmiddel. En ik laat me zeker niet vaccineren omdat mijn regering me dat opdraagt en belooft dat ik in ruil daarvoor vrijheid zal krijgen”. – Christine Anderson, lid van het Europees Parlement

Zelden heb ik iemand zo kort en krachtig horen zeggen waar het op staat als Christine Anderson, lid van het Europees Parlement. Het onderstaande fragment is niet ondertiteld, maar de vertaling staat onder het filmpje. Waarom blijven we ervan uitgaan dat de politieke elite oprecht begaan is met het welzijn van gewone mensen?

 

 

 
“Maar het is niet het doel dat een systeem onderdrukkend maakt. Het zijn altijd de methoden waarmee het doel wordt nagestreefd. Wanneer een regering beweert het belang van het volk ter harte te nemen, moet je twee keer nadenken.

In de hele geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een politieke elite geweest die oprecht begaan was met het welzijn van gewone mensen. Waarom zou iemand van ons denken dat het nu anders is?

Als het tijdperk van de Verlichting iets heeft opgeleverd, dan zeker dit: Neem nooit iets wat een regering je vertelt voor waar aan. Trek altijd alles in twijfel wat een regering doet of niet doet. Zoek altijd naar bijbedoelingen, en vraag altijd Cui Bono? – Wie heeft er baat bij? Wanneer een politieke elite een agenda zo hard doordrijft en haar toevlucht neemt tot dwang en manipulatie om haar zin te krijgen, kun je er bijna altijd zeker van zijn dat jouw voordeel zeker niet is wat zij in gedachten hadden.

Wat mij betreft, ik laat me niet vaccineren met iets dat niet goed is doorgelicht en getest en waarvan niet wetenschappelijk is aangetoond dat de voordelen opwegen tegen de mogelijke bijwerkingen op lange termijn, waar we tot op de dag van vandaag nog niets van weten.

Ik laat me niet tot een proefkonijn reduceren door me te laten vaccineren met een experimenteel geneesmiddel, en ik laat me zeker niet vaccineren omdat mijn regering me dat opdraagt en belooft dat ik in ruil daarvoor vrijheid zal krijgen. Laten we over één ding duidelijk zijn: niemand geeft mij vrijheid, want ik ben een vrij mens.

Dus daag ik de Europese Commissie en de Duitse regering uit: Gooi me in de gevangenis, sluit me op en gooi voor mijn part de sleutel weg. Maar jullie zullen me nooit kunnen dwingen me te laten vaccineren als ik, de vrije burger die ik ben, ervoor kies me niet te laten vaccineren.” – Europarlementslid Christine Margarete Anderson (Alternative für Deutschland-Partei)

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This