Europese Commissie en WHO lanceren digitaal gezondheidsinitiatief voor betere controle van uw gezondheid – echt waar?

door | 13 jun 2023 | Europese Unie, WHO

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Europese Commissie hebben op 5 juni de lancering aangekondigd van een “baanbrekend partnerschap op het gebied van digitale gezondheid”.

In juni 2023 zal de WHO het systeem van digitale COVID-19-certificering van de Europese Unie (EU) overnemen. Hiermee zal een wereldwijd systeem opgezet worden dat het “gemakkelijker zal maken om burgers over de hele wereld te beschermen tegen huidige en toekomstige gezondheidsbedreigingen, waaronder pandemieën”.

Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO zegt dat de “nieuwe digitale gezondheidsproducten die momenteel worden ontwikkeld, zijn bedoeld om mensen overal ter wereld te helpen snel en doeltreffender kwaliteitsvolle gezondheidsdiensten te ontvangen”.

Kwaliteitsvolle gezondheidsdiensten komen waarschijnlijk neer op vaccins, en de “ditigale diensten” maken het wat gemakkelijker voor de WHO om volgzaamheid af te dwingen. De hele wereld als klant is de droom van de multinationals die donateur zijn van de WHO. En controle van de wereldbevolking de droom van psychopaten die de WHO hebben gekaapt.

De nieuwe digitale gezondheidsproducten die momenteel worden ontwikkeld, zijn bedoeld om mensen overal ter wereld te helpen snel en doeltreffender kwaliteitsvolle gezondheidsdiensten te ontvangen. “Dit is de eerste bouwsteen van het ‘Global Digital Health Certification Network’ (GDHCN) van de WHO, dat een breed scala aan digitale producten zal ontwikkelen voor een betere gezondheid voor iedereen”, aldus Gebreyesus.

We kunnen raden welke kant de WHO/ EU met ons op wil. Maar wat zij ook willen, het gaat erom wat wij willen.

Geen enkel initiatief zal uiteindelijk kunnen slagen als de wereldbevolking weerstand biedt.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This