Europese plannen voor “Vaccin Paspoorten” waren 20 maanden voor de pandemie al gestart. Toeval?

door | 16 apr 2021 | COVID-19 ziekte

Dit artikel is een vertaling van Europese plannen voor “Vaccin Paspoorten” waren 20 maanden voor de pandemie al gestart. Toeval?door Paul Anthony Taylor

 

 

Europese plannen voor “Vaccin Paspoorten” waren 20 maanden voor de pandemie al gestart. Toeval?

Paul Anthony Taylor
 
Nu de wereld te horen krijgt dat voortaan voor alle internationale reizen de zogenaamde “vaccin-paspoorten” vereist zullen zijn, en in veel landen zelfs voor het betreden van winkels, restaurants, bars, sportscholen, hotels, theaters, concerten en sportevenementen, wordt de indruk gewekt dat deze maatregel een rechtstreeks gevolg is van de pandemie van het coronavirus. In Europa, waar 8 van de top 10 exporterende farmaceutische landen zijn gevestigd, zijn de plannen voor vaccin-paspoorten echter al minstens 20 maanden voor het begin van de COVID-19-uitbraak begonnen. Blijkbaar verschafte de pandemie de Europese politici gemakshalve het “excuus” dat zij nodig hadden om het idee in te voeren.

De “Europese Commissie” – het uitvoerend orgaan van Europa – publiceerde voor het eerst een voorstel voor vaccin-paspoorten op 26 april 2018. Diep begraven in een document dat handelt over ‘Strengthened Cooperation against Vaccine Preventable Diseases’(Versterkte samenwerking tegen ziekten die door vaccins kunnen worden voorkomen), werd het voorstel in wezen genegeerd door de mainstream media.

Een routekaart-document dat begin 2019 werd uitgebracht, bevatte vervolgens specifieke plannen voor de uitvoering van het voorstel van de Europese Commissie. De belangrijkste actie die in de routekaart werd vermeld, was het “onderzoeken van de haalbaarheid van de ontwikkeling van een gemeenschappelijke vaccinatiekaart/paspoort” voor Europese burgers dat “compatibel is met elektronische informatiesystemen over vaccinatiestatus en erkend is voor gebruik over de grenzen heen”. Het plan was erop gericht tegen 2022 een wetgevingsvoorstel in Europa uit te brengen.
 
Interessant is dat in het draaiboek verschillende termen worden gebruikt die vóór de pandemie in de meeste landen relatief ongebruikelijk waren, maar die sindsdien dagelijks in de mainstream media te horen zijn. De meest opvallende daarvan is misschien wel “vaccine hesitancy” (terughoudendheid om te vaccineren). Ondersteuning van Europese landen bij het “tegengaan van vaccine hesitancy” wordt in het document genoemd als een van de belangrijkste actiepunten.

Ook de mogelijkheid van pandemieën en “onverwachte uitbraken” worden in het draaiboek genoemd. Veelzeggend is dat specifiek wordt verwezen naar steun voor de toelating van “innovatieve vaccins, onder meer voor opkomende gezondheidsbedreigingen”. Volgens de routekaart speelt de vaccin-industrie een “sleutelrol” bij de verwezenlijking van de in het document beschreven doelstellingen en moeten “verbetering van de productiecapaciteit in de EU” en het “aanleggen van voorraden vaccins” als verdere actiepunten worden beschouwd. Met het oog op het versterken van “bestaande partnerschappen” en “samenwerking met internationale actoren en initiatieven” wordt in de routekaart ook verwezen naar een mondiale topbijeenkomst over vaccinatie die in september 2019 heeft plaatsgevonden. Een nauwkeurig onderzoek van de aanwezigen en de onderwerpen voor deze bijeenkomst is onthullend.

 

 

De ‘Global Vaccination Summit (wereldvaccinatietop) van 2019

 
Onvermeld door de meeste mainstream media, werd op 12 september 2019 in Brussel, België, een “Global Vaccination Summit” georganiseerd. Georganiseerd door de Europese Commissie in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie, vond de bijeenkomst plaats slechts 3 maanden voordat de uitbraak van het coronavirus begon. Veelzeggend is dat dit ook slechts 36 dagen was vóór de inmiddels beruchte simulatie-oefening voor de uitbraak van het corona-virus, gesteund door de Bill & Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum en de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, die plaatsvond op 18 oktober 2019.

De deelnemers aan de vaccinatietop, een evenement waaraan alleen op uitnodiging kon worden deelgenomen, waren onder meer politieke leiders, hooggeplaatste vertegenwoordigers van de Verenigde Naties en andere internationale organisaties, ministeries van Volksgezondheid, vooraanstaande academici, wetenschappers en gezondheidswerkers, de particuliere sector, en niet-gouvernementele organisaties.
 
De top was gestructureerd rond drie rondetafelgesprekken, getiteld “In Vaccines We Trust”, “The Magic Of Science”, en “Vaccines Protecting Everyone, Everywhere”. Bekende panelleden voor deze ronde-tafels waren onder meer Nanette Cocero, Global President van Pfizer Vaccines; Dr. Seth Berkley, CEO van GAVI, de Global Vaccine Alliance – een organisatie die grote sommen geld heeft ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation; en Joe Cerrell, de Managing Director voor Global Policy and Advocacy van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Pandemie-planning was duidelijk aanwezig op deze topontmoeting. Tot de belangrijkste documenten die aan de deelnemers werden uitgedeeld, behoorden verslagen over een
Pandemic influenza preparedness planning‘, ‘A pandemic influenza exercise for the European Union‘, ‘Avian Influenza and Influenza Pandemic Preparedness Planning‘, ‘Pandemic influenza preparedness and response planning‘, ‘Towards sufficiency of Pandemic Influenza Vaccines in the EU‘, en ‘A “Public Private Partnership” on European Pandemic influenza vaccines

In al deze documenten wordt herhaaldelijk de nadruk gelegd op het doel om de samenwerking met de farmaceutische industrie te versterken, en ook op de boodschap dat een wereldwijde pandemie nu onvermijdelijk was.

 

 

Vaccin-paspoorten: wie profiteert er echt van?

 
Wie heeft er werkelijk baat bij vaccin-paspoorten? Zeker niet de gewone mensen, voor wie het delen van hun gezondheidsdossiers en andere persoonlijke gegevens binnenkort verplicht zou kunnen worden, alleen al om aan de samenleving te kunnen deelnemen. In plaats daarvan zal de belangrijkste begunstigde de multinationale farmaceutische industrie zijn. Nu al wordt voorspeld dat de wereldwijde verkoop van geneesmiddelen en vaccins dit jaar 1,5 triljoen dollar zal bedragen, en watertanden de farmaceutische bedrijven en hun investeerders bij het vooruitzicht dat vaccin-paspoorten wereldwijd verplicht zullen worden.
 
Voorspeld wordt dat de totale markt voor COVID-19-vaccins goed zal zijn voor een omzet van 100 miljard dollar en een winst na belasting van 40 miljard dollar. Jaarlijkse vaccinaties tegen mutaties van het corona-virus zouden deze cijfers nog verder kunnen doen stijgen. Tenzij we ons verzetten tegen vaccin-paspoorten en in plaats daarvan “Vote for reason“, zouden geneesmiddelen- en vaccin-producenten de wereld kunnen dwingen tot langdurige economische en politieke afhankelijkheid. Ons dringende doel moet daarom zijn om het door hebzucht gedreven farmaceutische “Business with disease” te vervangen door een gezondheidszorgsysteem dat is gebaseerd op werkelijk preventieve benaderingen. Het accepteren van het alternatief dat de farmaceutische industrie hiervoor biedt, is eenvoudigweg ondenkbaar.

 

 

 
Vertaling: Door Frankema

 
Bron originele artikel: https://www.dr-rath-foundation.org/2021/04/european-plans-for-vaccine-passports-were-in-place-20-months-prior-to-the-pandemic-coincidence/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This