Europese politicus heeft ‘zeer slecht nieuws’ over digitale identiteitsbewijzen, waarschijnlijk gekoppeld aan CBDC’s – “Do not comply”

door | 10 nov 2023 | Europese Unie, stopwho.nl

De dreiging die boven ons hoofd hangt als we meegaan in de ontwikkelingen die gaande zijn doemt als een groot zwart monster op aan de horizon. Vigilent Fox vatte het samen in het onderstaande artikel. De aanleiding was een Tweet van Europarlementariër Rob Roos op 8-11-23 dat er helaas een akkoord is bereikt voor digitale identiteitsbewijzen.
 
 

Akkoord bereikt voor digitale identiteitsbewijzen

“Ik kom net uit de kamer waar we hebben onderhandeld over de digitale identiteit en ik heb slecht nieuws”, kondigde het Nederlandse Europarlementslid Rob Roos woensdag aan.

Op X schreef hij in een post met een videobericht erbij:

BREAKING: Zeer slecht nieuws. Het Europees Parlement en de lidstaten hebben zojuist een akkoord bereikt over de invoering van de Digitale Identiteit. Direct daarna zei EU-commissaris Breton: “Nu we een digitale identiteitsportefeuille hebben, moeten we er iets in stoppen…”, waarmee hij een verband suggereerde tussen CBDC en eID. Ze negeerden alle privacy-experts en beveiligingsspecialisten. Ze drukken het er allemaal doorheen. Ik ben niet optimistisch. Maar het is nog niet te laat. Het Parlement moet hier nog over stemmen. Laat je Europarlementariër weten dat je tegen de Digitale Identiteit bent en dat je wilt dat je Europarlementariër tegen stemt!


 
Hieronder staat de vertaalde tekst van de video van Europarlementariër Roos:

“Ik kom net uit de kamer waar we hebben onderhandeld over de digitale identiteit en ik heb slecht nieuws. De lidstaten en het Europees Parlement zijn tot een akkoord gekomen. Dat betekent dat de digitale identiteit waarschijnlijk niet lang meer op zich zal laten wachten in de Europese Unie. Direct na dit akkoord zei commissaris Breton: “Nu we de digitale identiteitsportefeuille hebben moeten we er iets in stoppen.” En wat hij bedoelde was de digitale Euro, ook bekend als een digitale munt van de centrale bank.
 
Dit is een zeer slechte ontwikkeling. Ze beloven ons altijd om deze verbinding niet te maken. En veel experts, privacy experts en beveiligingsexperts, waarschuwden vorige week zelfs dat dit een heel slecht idee is voor onze privacy en onze vrijheid. En toch wordt deze digitale identiteit erdoor gedrukt.”

 
Europarlementariër Roos bood een sprankje hoop met een oproep aan kiezers om hun vertegenwoordigers te schrijven:

“Maar het is nog niet te laat, want we moeten hier nog over stemmen in de plenaire vergadering. Dit is wat je kunt doen: stuur je Europarlementariër uit jouw lidstaat een e-mail en vertel hem of haar dat je tegen de digitale ID bent.”

 
 

Totale controle

“We zitten al diep in de problemen”, reageerde de Nederlandse politiek commentator Eva Vlaardingerbroek in een X post waarin ze de urgentie van de situatie uitlegde:
 


 
De vertaalde tekst van de post van Vlaardingerbloek:

De Europese digitale controlestaat staat voor de deur. We moeten ons veel verzetten en weinig gehoorzamen.Nu!
 
Een paar uur geleden bereikten het Europees Parlement en de Raad een akkoord over de Europese Digitale Identiteit. Tenzij het akkoord op miraculeuze wijze wordt weggestemd in de plenaire vergadering (wat hoogst onwaarschijnlijk is) zal het binnenkort van kracht worden en zal iedereen die in de EU woont binnenkort een digitale portemonnee hebben.
 
Maar laat je niet misleiden: deze ‘digitale portemonnee’ zal veel meer zijn dan alleen je paspoort in een digitale vorm. Hij zal ALLES bevatten wat de overheid over je wil weten. Het zal al je persoonlijke informatie bevatten, biometrische gegevens, medische dossiers en natuurlijk binnenkort ook je Digitale Euro (digitale valuta van de Centrale Bank) die momenteel wordt ontwikkeld. Net zoals we hebben gezien met covid, zal de overheid de macht hebben om al je bewegingen te volgen. En natuurlijk is het voorlopig allemaal “vrijwillig”. Totdat het dat niet meer is.
 
Tal van academici en privacy-experts hebben vorige week gewaarschuwd dat met het wettelijke kader waarover nu overeenstemming is bereikt, elke Europese regering in staat zal zijn om zowel hun eigen burgers als inwoners van de hele EU te controleren en te bespioneren door hen de technische middelen te geven om versleuteld webverkeer te onderscheppen. Dit betekent niets minder dan het einde van onze privacy.
 
Met andere woorden, we zitten al diep in de problemen.
 
De enige manier die ik zie om dit te stoppen is als we allemaal – en masse – de Digitale Identiteit afwijzen.
 
Het gewoon niet gebruiken. Er niet aan voldoen. Ga er niet in mee.
 
Schrijf je Europarlementariërs dat je wilt dat ze hier tegen stemmen. Laat ThierryBreton laten weten dat je geen slaaf wilt worden van zijn digitale gevangenis.
 
Het uur om veel te weerstaan en weinig te gehoorzamen is nu!

 
Links naar bronnen:
 
De digitale strategie van de EU: https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/policies/electronic-identification
 
Wettelijk kader voor de #eID: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:52021PC0281
 
Open brief ondertekend door meer dan 500 cyberveiligheidsexperts, onderzoekers en NGO’s die alarm slaan: https://last-chance-for-eidas.org

 
 

Catherine Austin Fitss over het risico van CBDC’s

Catherine Austin Fitts, financieel expert en Assistant Secretary of Housing and Urban Development tijdens de regering Bush (H.W.), heeft lang gewaarschuwd voor de gevaren van CBDC’s (Central Bank Digital Currencies).
 


 
Tekst van de video:

Polly Thomas: Waarom is het zo belangrijk dat we uit dit systeem komen, dat Mr. global ons niet kan traceren? Waar leidt dit toe?
 
Cathrine Austin Fitts: Waar ze naar streven is een volledig digitaal systeem. En als je een 100% digitaal systeem hebt dat centraal kan worden gecontroleerd en niet alleen je geld kan beperken tot verschillende geografische gebieden, maar het kan ook worden beperkt tot wat je kunt kopen, wanneer je het kunt kopen en het kan je letterlijk belasten zonder je toestemming. Je kunt een systeem van belasting zonder vertegenwoordiging invoeren. Uiteindelijk kun je totale controle implementeren, want stel dat ik een vaccinatie wil verplichten, dan kan je financiële transactie mogelijkheid worden uitgeschakeld, je toegang tot je financiële activa kan worden geweigerd of gestopt als je niet doet wat je wordt opgedragen.

 
 

Do not comply – Niet gehoorzamen

Zoals George Orwell, schrijver van 1984, ooit zei: “Echte macht wordt bereikt wanneer de heersende klasse de materiële levensbehoeften controleert, door ze aan de massa’s toe te kennen en te onthouden alsof het privileges zijn.”
 

 
Als hier nu geen einde aan komt, zal wat jullie kennen als vrijheid veranderen in privileges die in een oogwenk aan- en uitgezet kunnen worden. Kijk naar China; dat is wat ze van plan zijn om naar het Westen te brengen. En digitale ID’s + CBDC’s zijn precies de middelen die nodig zijn om dit te realiseren.

Zoals Catherine Austin Fitts zei: “Je toegang tot je financiële activa kan geweigerd of gestopt worden als je niet doet wat je gezegd wordt.” Dus in plaats van te wachten tot volledige tirannie je in je maag stompt, is het belangrijker dan ooit om je nu te verzetten.

 

 
Bron originele artikel: Vigilent Fox News
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This