Experts bekritiseren een highsecurity biolab in Boston voor creëren van nieuwe Covid-stam met dodelijk percentage van 80%

door | 18 okt 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

DailyMail.com onthulde dat een team wetenschappers in een high-security biolab in de Amerikaanse stad Boston een hybride virus had gemaakt – een combinatie van Omicron en de originele Wuhan-stam – dat 80% van de muizen in een onderzoek doodde.[1,2]

Moet u zich voorstellen. Wereldwijd is er een destructief drama gecreëerd vanwege een ziekte die werd veroorzaakt door een ‘onbekend virus’. Al in 2021 werd vastgesteld dat de IFR (de kans om aan Covid te sterven als je het krijgt) wereldwijd 0,15% is.3 Al in 2021 hadden politici een eind moeten maken aan de hele poppenkast, maar in 2022 lopen zij nog steeds verder op – letterlijk – een dood spoor van een onbespreekbare oversterfte.

Inmiddels zijn we vele mutaties verder en zoals dat gebruikelijk is, worden het virussen minder gevaarlijk naarmate zij verder zijn gemuteerd. Het animo om de vierde booster te gaan halen neemt af, maar daarmee is alle ellende nog steeds niet achter de rug. Nog afgezien van de vele wetten die zijn aangepast om onze rechten en vrijheden op elk moment weer te kunnen afpakken, blijkt nu dat er ook nog flink wordt gewerkt aan varianten van het virus die pas echt gevaarlijk zijn!
 

 

Kritiek uit de wetenschappelijke wereld

Professor Shmuel Shapira, een vooraanstaand wetenschapper in de Israëlische regering, zei: “Dit zou volledig verboden moeten worden, het is spelen met vuur.”1

Dr. Richard Ebright, een chemicus aan de Rutgers University in New Brunswick, New Jersey, vertelde DailyMail.com dat: “Het onderzoek is een duidelijk voorbeeld van gain of function onderzoek.”1

Prof. David Livermore, een professor in de microbiologie aan de Britse Universiteit van East Anglia zei tegen DailyMail.com: “Gezien de grote waarschijnlijkheid dat de Covid-pandemie is ontstaan door de ontsnapping van een in het laboratorium gemanipuleerd coronavirus in Wuhan, lijken deze experimenten zeer onverstandig.”1

 

 

The science is not settled

De discussie over de oorsprong van Covid-19 is nog steeds gaande, en zelfs de discussie over de virustheorie. De Chinese autoriteiten kondigden op 7 januari 2020 aan dat zij “een nieuw type virus” hadden geïsoleerd en geïdentificeerd. Vervolgens verklaarde het Amerikaanse Centre for Disease Control and Prevention (CDC) op 28 januari 2020 dat het “nieuwe corona virus” was geïsoleerd.4

De Canadese wetenschapper Christine Massey, M.Sc wilde die data zelf bestuderen. Maar wat een eenvoudig te beantwoorden verzoek zou moeten zijn bleek te stuiten op onoverkomelijke problemen. Christine Massey diende WOB-verzoeken in bij meer dan 90 instellingen voor gezondheidszorg en wetenschap in verschillende landen ter wereld. Maar de antwoorden op deze WOB-verzoeken bleven uit, en daarmee is bevestigd dat er wereldwijd géén data zijn over de isolatie van SARS-CoV-2 virus. Wetenschappelijk gezien bestaat dit virus niet.

Het bovenstaande lijkt misschien in tegenstrijd met de berichten over een nieuwe ‘Covid-stam’, maar in feite maken die de vraag om de data nog prominenter. Wat wordt er in elkaar geknutseld in biolabs, en waarom gaan proefdieren hier dood aan?
 

 

Bioveiligheids labs

Boston University’s National Emerging Infectious Diseases Laboratories is een van de 13 bioveiligheidsniveau 4-laboratoria in de VS. Er wordt onderzoek gedaan naar ‘gain of function’ – dat wil zeggen het gevaarlijker, of dodelijk maken van virussen. Waarom wordt dergelijk onderzoek überhaupt gedaan? Het ontwikkelen van biowapens is een complottheorie?

De onderzoekers keken naar de effecten van muizen op de nieuwe hybride stam in vergelijking met de oorspronkelijke Omicron-variant. Zij voegden de spike-eiwitten van de omicron variant, de meest besmettelijke mutatie, toe aan de oorspronkelijke Wuhan Covid-stam. In het – nog niet peer reviewde – artikel over hun onderzoek schrijven zij: “Bij muizen veroorzaakt Omicron een milde, niet-dodelijke infectie, terwijl het Omicron S-dragende virus een ernstige ziekte veroorzaakt met een sterftecijfer van 80 procent.” Knap gedaan?

Dergelijke biolabs zouden per direct verboden moeten worden, maar er komen er wereldwijd steeds meer bij! Dailymail.com geeft de volgende verklaring:1

Sinds 2020 zijn er meer dan 40 als BSL-3 of BSL-4 gecertificeerde faciliteiten gebouwd of in aanbouw, voornamelijk in Azië.
 
Veel landen zijn van mening dat ze door Covid zijn overvallen, en willen de volgende verwoestende uitbraak voor zijn door ziekteverwekkers te bestuderen die een bedreiging vormen voor de mens.
 
In deze laboratoria wordt vaak geëxperimenteerd met dierlijke virussen om behandelingen en vaccins te ontwikkelen die bij een toekomstige uitbraak kunnen worden gebruikt.
 
Maar er heerst algemene bezorgdheid dat deze experimenten het risico van pandemieën juist kunnen verhogen – iets wat volgens sommige deskundigen het geval was met Covid.

En het kan natuurlijk niet anders dat als die gevaarlijk gemaakte virussen zich zouden verspreiden, dat de vaccins die ons tegen deze virusvarianten zouden moeten “beschermen” ook gevaarlijker zullen zijn.

Waar zijn we in terecht gekomen? Het is te bizar voor woorden: de grens tussen aanval en bescherming valt bijna niet meer te onderscheiden…

 

 
Bronnen:

1. https://www.dailymail.co.uk/health/article-11323677/Outrage-Boston-University-CREATES-Covid-strain-80-kill-rate.html
2. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.full
3. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13554
4. https://stichtingvaccinvrij.nl/misinformatie/doorgeprikt/virustheorie-doorgeprikt/
 

 
Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This