Facebook-algoritmes kraken om vaccinatieschade naar buiten te brengen…

door | 11 nov 2022 | COVID-19 vaccin

Overheidsorganisaties horen transparant te zijn. Ze hebben het over misinformatie. Wat is misinformatie? Wie bepaalt dat? En wie zit er achter de eindeloze censuur van de (ervarings)deskundigen, en van de burgerjournalisten die vraagtekens plaatsen bij het monotone overheidsnarratief omdat telkens weer blijkt dat er informatie wordt achtergehouden, of informatie niet klopt?

Facebook heeft een zeer grote rol gespeeld in het censureren van informatie: in een tijdsspanne van 8 maanden verwijderde facebook 12 miljoen posts met “onjuiste informatie over het coronavirus”, en 9 pagina’s die samen 65 miljoen volgers hadden.

Hoeveel informatie is er NIET terecht gekomen bij de mensen die het nodig hadden om zich te kunnen beschermen tegen een risicovol vaccin?

Een innovatieve burger wist de algoritmes van Facebook te omzeilen om ervaringen van medemensen met vaccinatieschade te communiceren naar de buitenwereld. ‘Died Suddenly News’ groeide in zeer korte tijd uit tot bijna 300.000 leden. En wat er toen ontstond ziet u in het onderstaande verslag van onderzoeksjournalist Del Bigtree.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This