Facebook gaat in de fout? – over het verwijderen van gezondheidspagina’s!

door | 5 jul 2018 | Farmaceutische industrie

Gisteren bereikte mij de volgende tekst, afkomstig van Mike Verest, voedings,- en lifestyle coach en schrijver van het boek ‘Oervoeding’:

“Onze pagina “LeefBewust.NU”, een pagina met bijna 40.000 volgers en een maandelijks bereik van 2 miljoen mensen, een pagina waarin een ontelbare hoeveelheid tijd en energie is gestoken de afgelopen 5 jaar is opeens door Facebook verwijderd.

Het bericht dat ik eerder vandaag ontving, zei dat het hun gebruiksvoorwaarden schond maar niet gespecificeerd welke dat zijn. Ik kan geen bezwaar aantekenen tegen deze beslissing omdat de pagina permanent verwijderd is.”

Facebook verwijdert gezondheid, – organisch, – en natuurlijk leven pagina’s onder het mom van ‘nepnieuws’. Maar voorgeschreven medicijnen zijn na hartinfarct en kanker de derde doodsoorzaak in USA! Laten we eerst een gezondheidsexpert (Mike Verest) en dan de schrijver van een bestseller over de gevaren van door artsen voorgeschreven medicijnen (Peter Gotzsche) aan het woord laten.

In onderstaand video legt Mike uit wat er aan de hand is.

 

 

 

Alternatief mag niet – en regulier is de enige zaligmakende weg naar gezondheid?

Toen ik hoorde dat een pagina die informatie verspreidt over hoe we gezond kunnen blijven uit de lucht wordt gehaald was het eerste waar ik aan moest denken een filmpje van Peter Gotzsche – directeur van het Noorse Cochrane onderzoekscentrum en professor van ‘research design and analysis’ aan de universiteit van Kopenhagen. [1] Het begint als volgt:

 

“Twee jaar geleden ontdekte ik dat voorgeschreven medicijnen na hartziekten en kanker op de derde plaats staan op de lijst van doodsoorzaken. Medicijnen doden ongeveer 200.000 mensen in USA per jaar. De helft van deze mensen sterven terwijl ze doen wat de artsen voorschrijven; ze sterven door bijwerkingen. De andere helft sterft door medische fouten. En het zijn meestal de artsen die de fouten maken, want elk medicijn kan komen met 20 tot zelfs 40 waarschuwingen voor contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen etc. Geen arts die dit allemaal weet.”

“En wat ik ook ontdekte is dat veel van wat de farmaceutische industrie doet voldoet aan de criteria van georganiseerde misdaad volgens de Amerikaanse wet. In veel opzichten gedragen deze bedrijven zich zoals de maffia. Ze kopen iedereen om die ze om kunnen kopen, zelfs ministers van gezondheid in sommige landen.”

 

 

 

Al tientallen andere alternatieve mediapagina’s zijn deze maand verwijderd. De arrogantie van de reguliere gezondheidszorg ten opzichte van alternatieve gezondheidszorg is tenekrommend. Is het mogelijk dat de facebook-pagina van de Stichting Vaccinvrij hetzelfde lot is beschoren als die van LeefBewust? We gaan er niet op wachten en vanaf nu af aan is de mogelijkheid om te reageren op onze blogs als proef aangevinkt. Mocht het ooit gebeuren dat we van FB verwijderd worden, dan weet u alvast dat we gewoon interactief verder gaan op onze site! U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de Stichting Vaccinvrij, en dan krijgt u bericht van elk nieuw blog dat verschijnt. Voor onafhankelijk gezondheidsnieuws, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Mike: http://leefbewust.nu/nieuwsbrief/

 

 

 

 

Bron:

  1. https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2016/02/14/de-misdaad-van-de-farmaceutische-industrie/

Met dank aan Irma Schiffers voor de ondertiteling van het filmpje van Peter Gotzsche.

 

Over de auteur:

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde kinderen en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This