Facebook-post: “Mijn boodschap aan Sigrid Kaag”

door | 8 jan 2022 | Sigrid Kaag

De volgende post op facebook raakte me. Het is en reactie van Melissa J. Kampers op het voorval van een man die met een fakkel die voor de deur stond van Sigrid Kaag. Een abnormale reactie op een abnormale situatie is normaal gedrag. Ik herpost hem graag in de nieuwsbrief. Wilt u meer van Melissa lezen ga naar: https://www.melissakampers.com/
 

 

“Mijn boodschap aan Sigrid Kaag,

Vervelend te horen dat er een man met een fakkel bij je voor de deur stond en dat je gezin dat als bedreigend en angst heeft ervaren. Ik kan mij dat goed voorstellen. Ik wil ook geen prikpushers voor de deur hebben zoals Hugo de Jonge ons aangekondigd heeft. Deur voor deur, arm voor arm.

Max, zo heet de jongen met de fakkel had dat niet moeten doen en heeft daarbij het tegenovergestelde bereikt dat hij had willen bereiken. Hij is niet gestuurd door Thierry en het FvD maar door God. Hij is daarbij de gouden regel uit het oog verloren.

“Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook de ander niet”

Een regel die je regelmatig aan je laars lapt Sigrid Kaag en hier ga ik even MIJN punt maken. Ik zie namelijk dat je gretig misbruik maakt van dit voorval om je eigen belangen en agenda te vorderen. Daarbij gebruik je krachtige woorden die erop duiden dat je feitelijk de monden wil snoeren van elk tegengeluid dat kritisch is. Woorden doen ertoe toch dus dan moeten we de mogelijkheid tot het uitspreken van onwelgevallige woorden, maar via de wet aan banden leggen. Toch Sigrid? Dat is toch wat je werkelijk bedoelt?

Bovendien, en ik ga nu je eigen woorden tegen je gebruiken, je draait de zaak namelijk om. Jij doet alsof je de democratie vertegenwoordigd, maar in werkelijkheid ben je een antidemocraat die de belangen van het World Economic Forum vertegenwoordigd. Heb ik het mis? Ik denk dat ik heel dicht bij de waarheid zit. Vervelend heh als mensen eindelijk doorhebben hoe het spelletje werkelijk gespeeld wordt?

Ik ga je nu citeren, maar met een aantal aanpassingen zodat het overeenkomt met de werkelijkheid van miljoenen Nederlanders in plaats van je elitaire clubje van “denkers”.

Maar dit is breder dan wat wij als gezin meemaken. De stelselmatige bedreiging van het volk en in het bijzonder de ongevaccineerden ondermijnt de rechtsstaat en de democratie. Dat maakt ook dat wij allen, maar dan ook allen, een rol en verantwoordelijkheid hebben. We kunnen het niet in stilte laten passeren. Wij zijn met velen. En voor ons allen is er werk aan de winkel. En tegen wie denkt deze bedreigingen te moeten aanjagen, zeg ik: wat je zegt, doet ertoe, hitst op, maakt mensen bang, maakt onze samenleving onveilig.

World Economic Forum De afgelopen twee jaren laat zien dat woorden leiden tot acties. Onnodige lockdowns, draconische maatregelen die onze mensenlevens verwoesten, WEF agenda’s die onze eigen democratie ondermijnen, medische experimenten op het volk, coronapas en structurele uitsluiting en discriminatie van de ongevaccineerden, het framen, shamen en blamen van de ongevaccineerden, de aankomende 2G en vaccinatiedwang en drang.

Woorden doen ertoe. De woorden van de Nederlandse politici en mainstream media heeft onze samenleving in twee jaar tijd volledig weten te polariseren. Dagelijks wordt ik en mijn dierbaren, omdat we kiezen voor ons recht op lichamelijke integriteit, dood gewenst, en belachelijk gemaakt. Ik zie dat bij miljoenen Nederlanders gebeuren die het niet eens zijn met dit beleid.

In de rest van de wereld is het niet anders. Mensen zoals Trudeau en Macron hebben nu openlijk toegegeven dat ze de ongevaccineerden zullen opjagen tot het einde der tijden. Ze willen ons het burgerschap ontnemen en ons rechteloos maken zodat wij genadeloos aangepakt kunnen worden. Dit is de dreiging waar een ongevaccineerde Nederlander dagelijks mee te maken krijgt. Dit is wat de wereld ons verteld. Dit is het sfeertje waar wij in leven.

Wees voorzichtig met het woord, met elkaar, en wees zuinig op onze democratie. Stop met het uitsluiten! Stop met het discrimineren. Stop met de maatregelen en lockdowns! Stop met het polariseren!

Wat voor onze democratie momenteel het beste zou zijn Sigrid Kaag is als jij en al je andere World Economic Forum collaborateurs in ONS kabinet de koffers pakken en vertrekken uit Den Haag.
Het wordt tijd dat WIJ, het volk de democratie tot een hoger niveau brengen en dat begint bij een totale hervorming van de systemen die ons onderdrukken en controleren.

Wij hebben geen politie of leger tot onze beschikking. Ze zouden er voor onze bescherming moeten zijn, maar helaas zijn wij, het volk dat opkomt voor fundamentele vrijheden en grondrechten het doelwit geworden. Wij zijn tot vijand gemaakt. Het zijn onze schedels die ingeslagen worden. Onze lichamen die stuk getrokken worden door wilde honden van de politie.

Wij hebben wel integere (ex) politieagenten, militairen en veteranen die ook opkomen voor onze vrijheid en rechten. Niet met geweld en wapens maar met woorden en liefde. Wij hebben artsen, advocaten, wetenschappers, virologen, ideologen, zangers en acteurs, cabaretiers, programmamakers, stratenmakers, docenten, hoogleraren, arbeidsongeschikten, ondernemers en ga zo maar door. Onze groep van miljoenen Nederlanders die nu al twee jaar lang bedreigd worden met het vooruitzicht van vaccinatieplicht komen uit alle lagen van de samenleving.

Woorden doen er toe Sigrid Kaag en wij zijn geen extreem rechts geradicaliseerde groep racisten en terroristen. Wij zijn bezorgde Nederlanders van alle afkomsten, overtuigingen, politieke voorkeuren, seksuele voorkeuren en gender-identiteiten dan ook. Wij zijn de echte democraten. Wij doen aan echte inclusiviteit in plaats van het politieke praatje om de duurzame ontwikkelingsdoelen wat op te fleuren.

De enige reden dat er iemand bij je voor de deur staat met een fakkel is omdat mensen tot wanhoop gedreven worden. Hun levens worden verwoest en elke vorm van rechtvaardigheid is verdwenen omdat er geen rechtspraak meer is in Nederland. Er is geen functionerende trias politica. Jij, Sigrid Kaag bent ook verantwoordelijk, maar als je echt verantwoordelijkheid had genomen dan had je allang je ontslag ingediend.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This