FDA volgt haar advies over testprotocollen zelf niet na

door | 29 mrt 2022 | COVID-19 ziekte

Het Informed Consent Action Network (ICAN) wees op de onvoorstelbaar hypocrite houding van de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA).

 

ICAN: De FDA wijst herhaaldelijk op het belang van het opsporen van Covid-besmettingen op de werkplek, op scholen, enz. Zij geeft toestemming voor het op de markt brengen van honderden tests en beweert zelfs dat “testen een hoeksteen blijft van de nationale reactie op de pandemie en een centrale rol speelt bij het helpen van Amerikanen om weer aan het werk te gaan, naar school te gaan en andere belangrijke activiteiten te hervatten…”.

Maar de FDA hecht kennelijk geen waarde aan dit advies om haar eigen werknemers weer aan het werk te krijgen. In februari 2022 eiste ICAN, via haar advocaten, dat de FDA documenten zou overleggen waaruit bleek hoeveel FDA-medewerkers COVID-19 hadden in juni, juli, en augustus 2021. Het antwoord van de FDA slaat alles. Hier is het in de exacte woorden van de FDA: “FDA verzamelt deze informatie niet en daarom hebben we geen responsieve documenten.”

Dus, terwijl bedrijven vaak verplicht zijn om positieve Covid-19 gevallen bij te houden, doet de FDA dat zelf blijkbaar niet?!!

Een teken van een autoritaire regering is wanneer haar ambtenaren eisen opleggen aan gewone burgers die zij zelf niet naleven. Een ander voorbeeld is dat de federale regering miljoenen 2- tot 5-jarige kinderen in peuter-, en kleuteronderwijs verplicht om maskers te dragen, maar kijk eens naar deze foto van slechts een paar weken geleden:

 
Alle politici die een tweejarige dwingen de hele dag een mondkapje te dragen, terwijl zij in het Congres zelf rondhangen, vergaderen en socialiseren zonder mondkapjes, moeten zich schamen!

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This