FLCCC lanceert behandelingsprotocol – is herstel bijwerkingen door Covid-19 injectie mogelijk?

door | 4 jun 2022 | COVID-19 vaccin

Volgens de Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) blijkt dat er tussen 14 december 2020 en 29 april 2022 ruim 1.2 miljoen bijwerkingen zijn gerapporteerd bij VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System). VAERS is het door de overheid gefinancierde systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins in de VS. Ruim 28.000 hiervan zijn meldingen van sterfgevallen. De media zwijgen, en de aandacht voor vaccin-slachtoffers ontbreekt.

Wie staat erbij stil dat het ook fout kan gaan? Dat de Covid-injectie ernstige bijwerkingen kan hebben? Hoe lang duurt het om de schade te herstellen van iets dat je in een paar seconden inspuit? Weken, maanden, een leven? Waar moet je in dat geval naartoe? Wie betaalt de kosten van de medische behandeling? Het onderstaande filmpje maakt in twee minuten duidelijk dat als u tot de ongelukkigen behoort bij wie het fout gaat het herstel nog niet zo eenvoudig is…

 


 

 
H3>FLCCC lanceert Post-Vaccin Syndroom Protocol

FLCCC staat voor Front Line Covid Critical Care, een groep artsen die succes hebben met het behandelen van Covid met medicijnen zoals Ivermectine en het Hydroxychloroquine protocol.

Dr. Paul Marik en Dr. Pierre Kory introduceren nu ‘I-RECOVER’: een post-Vaccin behandelings-protocol voor het herstellen van vaccinatieschade. U kunt het protocol hier downloaden.

 
FLCCC zegt hierover: “We zijn nog in zeer vroege stadia van het doorgronden van dit complexe syndroom (de verschillende facetten van vaccinatieschade door de Covid-injecties), maar de combinatie van reguliere medicijnen en supplementen die we tot nu toe gebruiken, kan werken. We hebben met vooraanstaande artsen en wetenschappers in de VS en daarbuiten samengewerkt om deze leidraad op te stellen, en we zullen onze aanbevelingen blijven verfijnen en verbeteren naarmate we meer bewijsmateriaal van patiënten en uit het voortschrijdend inzicht in de medische literatuur verzamelen.”

 

Bronnen:

1. https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-injuries-vaers-cdc-data/
2. https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&DIED=Yes
3. https://covid19criticalcare.com/

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This