Geef je mening over het EU Covid Certificaat!

door | 18 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Mr. Jeroen Pols en Mr. Hanno Wisse leggen in de onderstaande video uit waarom wij van ons moeten laten horen! Kijk alstublieft – er staat waanzinnig veel op het spel. Het EU Covid Certificaat is de voorloper van de Europese Digitale Identiteit. En hiermee staan we aan de vooravond van een totalitair systeem dat alle aspecten van ons leven onder controle van de overheid brengt.

 

 

 

Uit de nieuwsbrief van viruswaarheid:

De komende tijd worden we zoet gehouden met ‘versoepelingen’. Het is echter duidelijk dat onze machthebbers geenszins van plan zijn de opgetuigde infrastructuur en de daarbij behorende wetgeving los te laten.

Het zal er stiekem doorheen moeten worden geloodst, zodat vanaf juni de EU de regie kan overnemen van het RIVM, het OMT en de regering – in de vorm van de EMA, ECDC en de EC.

Het EU Covid Certificaat is de opmaat naar een social credit system van de Verenigde Staten van Europa. De burger verliest niet alleen zijn rechten; de landen verliezen ook hun soevereiniteit.

Dus vul via de onderstaande link in waarom je ertegen bent. Geef aan:

1. Géén controle van gezondheid

2. Respecteer de Europese verdragen van vrij reizen voor ingezetenen

3. Géén dwang voor prikken of invasieve tests

4. Terugkeer naar eigen land is een recht dat geen andere vereisten mag hebben

5. Géén social credit system

6. Géén digitale identiteit

7. Géén Europese overheersing

Klik op onderstaande link om je mening te geven:

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

 
Doe mee alstublieft!!
 

 
Bronnen bij de video:

De PowerPoint van Mr. Jeroen Pols is te vinden op de website van videowaarheid.nl. De 17 beleidsstukken waaruit onderdelen zijn geknipt en verwerkt in de presentatie zijn tevens op de website te vinden. Mocht u meer willen weten, dan adviseren we om zelf door deze stukken heen te gaan.

~ Artikel in de Telegraaf d.d. 14 februari 2022 met de titel: Justitie staakt naar Viruswaarheid (omdat de donateursgelden conform de statuten op rechtmatige wijze worden gebruikt):
https://www.telegraaf.nl/financieel/1444443749/justitie-staakt-onderzoek-naar-viruswaarheid

~ Maatschappij Uitzending Juridisch (beantwoording kijkersvragen) d.d. 10 februari 2022:
https://videowaarheid.nl/video/juridische-qa-aflevering-3/

~ Artikel mr. Hanno Wisse d.d. 14 januari 2022 met de titel ‘Digitale Identiteit als onderdeel van de coronapas: Een paard van Troje’:
https://viruswaarheid.nl/informeren/digitale-identiteit-als-onderdeel-van-de-coronapas-een-paard-van-troje/

~ Artikel mr. Hanno Wisse d.d. 14 januari 2022 met de titel ‘Het Global Redesign Initiative 2010 – behandelprotocol continue palliatieve sedatie’ (over de vraag waarom het WEF zo’n “foute club” is):
https://viruswaarheid.nl/informeren/het-global-redesign-initiative-2010-behandelprotocol-continue-palliatieve-sedatie-voor-nationale-democratieen/

~ Zie het plaatje in de white paper van het World Economic Forum (WEF) ‘Reimagining Digital Identity: A strategic Imperative’ voor de vele essentiële maatchappelijke sectoren waar digitale identiteit toegang toe moet gaan bieden, p. 6:
https://www3.weforum.org/docs/WEF_Digital_Identity_Strategic_Imperative.pdf

~ Zie de lesmethode voor middelbaar onderwijs ontwikkeld door de stichting FutureNL “Digi-doener!” VO Mentorles | Klooien met lichamen (slide 5, 7, 9 en 10):
https://www.lessonup.com/nl/lesson/2ZnRAWFEbXSC2bHdc

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This