Geloofwaardigheid van de PCR-test onderuitgehaald – COVID-beleid heeft geen basis!

door | 27 nov 2020 | COVID-19 ziekte

Op 25 november kwam er zoveel naar buiten, dat het ons nu al onmogelijk lijkt dat de geloofwaardigheid van de PCR-test nog overeind gehouden kan worden. Dit artikel gaat over een interview, een verhoor en een kort geding. Drie doodsteken voor de PCR-test.

 

 

Café Weltschmerz

We beginnen met het interview van dat Café Weltschmerz op die dag naar buiten bracht. “Het PCR-doek valt”.

Jorn Lukaszczyk sprak met moleculair bioloog Peter Borger. Peter diende samen met collega-wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex CEO van Pfizer) op woensdag 25-11-2020 een “retraction request” in voor de Drosten paper. Deze paper is de wetenschappelijke onderbouwing van de huidige COVID-19 PCR-test waar het huidige wereldwijde beleid op is gestoeld. Verder vertelt Peter ook over het komende vaccin en de eventuele consequenties.

 

 

Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie

Oud-advocaat Frank Stadermann heeft eerder in een verhoor met Peter Borger, dat maar liefs acht uur lang duurde nog meer informatie boven water gekregen. Stadermann neemt deze verhoren af in het kader van een Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie. Helaas doet onze overheid geen onderzoek naar de validiteit van de (wetenschappelijke) onderbouwing van het wereldwijd door de WHO aangestuurde vaccinatiebeleid. Het loopt nu zo uit de hand, dat wetenschappers, artsen en advocaten het heft in eigen handen nemen en op steeds beter gestructureerde manieren naar buiten treden.

Moleculair bioloog Peter Borger getuigde op 21 november 2020 ruim acht uur lang minutieus over de “Reverse transcription polymerase chain reaction” test. Hij legt in gewoon Nederlands heel precies uit hoe deze test mede door mensen van het RIVM is ontworpen en waarom deze test niet doet waarvoor hij wordt ingezet. U kunt een zeer interessante pdf van dit gesprek hier downloaden.
 

 

Kort geding

Op 24 november kwam er een interview met Mr. Jeroen Pols op Podkaars waarvan de inhoud als volgt wordt beschreven:

In de rechtbank Den Haag dient op 25 november 2020 een kort geding van Viruswaarheid, Jeroen Pols en Willem Engel tegen DE OPENBARE RECHTSPERSOON DE STAAT DER NEDERLANDEN, in het bijzonder het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Inzet: kan de PCR test nu wel of niet gebruikt worden om een diagnose van covid19 te stellen? Jurist Jeroen Pols legt uit wat er mis is aan de PCR Corona test, wat er in de rechtbank op het spel staat en hoe de rechtszaak in Portugal over inzet van deze test ging.

 

 
Het kort geding heeft inmiddels plaatsgevonden en de uitspraak zal op 9 December aan Viruswaarheid bekend gemaakt worden.

 

 

Wordt vervolgd

We eindigen met een tweet van Pieter Borger, die aangeeft dat hij het publiek gaat informeren over het ‘hoe nu verder’ na de onthulling dat de PCR test door een committee is onderzocht en onderuit gehaald is. We kunnen het niet meer meenemen in deze nieuwsbrief, maar deze zaak wordt vervolgd, dat moge duidelijk zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This