Gemeenschappen en Landen verenigd! Samen zeggen we NEE!

door | 7 okt 2020 | COVID-19 ziekte

In zoveel landen staan mensen op tegen onrecht dat niet alleen volwassenen, maar ook kinderen treft. Een van de voorvechters is Robert F. Kenney, oprichter van CHD. De tekst en het door ons ondertitelde filmpje is afkomstig van CHD.

 

 

“Children’s Health Defense is er trots op dat zij gaat staan met organisaties en landen die samenwerken om medische mandaten, onveilige vaccins en in toenemende mate totalitaire regeringen terug te dringen.
 
In de komende maanden zullen deze kwesties in de discussies over de hele wereld centraal staan als mensen besluiten om zich stevig vast te houden aan hun vrijheden of om blindelings te volgen wat voor verordeningen dan ook worden uitgevaardigd door corrupte overheidsfunctionarissen en door winstbejag gedreven bedrijven.
 
Het maken van deze video werd bereikt door het teamwerk van organisaties en individuen die niet zullen toekijken hoe de vrijheid van de burgers beetje bij beetje wordt ontnomen totdat er totale tirannie heerst.
 
Sta alstublieft met ons op en eis dat onze individuele en medische vrijheidsrechten voor altijd worden beschermd. De tijd om moedig te zijn is nu aangebroken.
 
Deel deze video alstublieft.”

Bron: Children’s Health Defense https://childrenshealthdefense.org/news/community-and-world-united-we-say-no/

 

 

 

 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This