Getuigenis dr. Richard Flemming: “Covid-19 is een biowapen”

door | 4 jun 2022 | COVID-19 vaccin

Dr. Flemming heeft ruim 400 medische publicaties op zijn naam staan en is schrijver van het boek ‘Is COVID-19 a Bioweapon? – A Scientific and Forensic investigation’, waarin hij onderzoekt wat de ware oorsprong is van Covid-19. Zijn boek is geschreven om het publiek te informeren, en om te dienen als ondersteuning bij rechtszaken. In de onderstaande video legt hij onder ede een getuigenis af waarin hij verklaart dat Covid-19 een biowapen is. En hij onderbouwt ook waarom de Covid-19 injectie niet “veilig en effectief” is. Aanbevolen!

 


 

 

Korte inhoud van het boek ‘Is Covid-19 een biowapen’

President Joe Biden heeft de Amerikaanse inlichtingendiensten opgedragen om de oorsprong van COVID-19 verder te onderzoeken. Het is duidelijk dat de Amerikaanse regering niet zeker weet wat er echt is gebeurd bij het begin van de pandemie. Was het werkelijk een overdracht van dier op mens, waarvan een vleermuis op een markt in Wuhan, China, de schuld krijgt? Of was er een sinister plan aan het werk?

In 2020 begon Dr. Richard M. Fleming het onderzoek naar SARS-CoV-2/COVID-19. Gebruikmakend van zowel zijn “ontsteking-theorie” als zijn patent onderzocht hij Covid behandelingen. Zijn patent is de eerste methode die in staat is om de bloedstroom en metabolische veranderingen in het lichaam te meten, waardoor het mogelijk wordt om nauwkeurig vast te stellen wat er in het lichaam gebeurt, en of de behandelingen die aan patiënten worden voorgeschreven werken of niet.Tegelijkertijd begon hij met het onderzoek naar de oorsprong van COVID-19. Dit boek beschrijft veel van wat hij heeft gevonden.

Wat hij ontdekte is onvoorstelbaar.

Tegen 1999 begonnen Amerikaanse Federale Agentschappen Gain-of-Function onderzoek te financieren. Dit is onderzoek dat is ontworpen om het vermogen van ziekteverwekkers te vergroten met het doel om mensen te infecteren en schade toe te brengen. In 2019 werd één van die ziektekiemen opzettelijk losgelaten op de wereld op de Wuhan Wet Market. De sleutel tot het bewijzen en begrijpen van dit biowapen is het spike-eiwit. Hetzelfde spike-eiwit dat nu bij miljoenen mensen wordt aangemaakt nadat de COVID-vaccins bij hen zijn ingespoten. Deze vaccins zijn niets meer dan de genetische code van dit biowapen. Dit boek traceert het geldspoor van COVID-19. Het laat zien wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor het ontwerp en de ontwikkeling van dit wapen, dat het Verdrag inzake Biologische Wapens (BWC) schendt. En het ontmaskert degenen die misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This