‘Gezondheid in een nieuwe wereld’ – XL Talk by Dr Aseem Malhotra

door | 3 mei 2024 | COVID-19 ziekte, Overig

Op 22 juni 2024 komt de beroemde Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra, een wereldwijd gerenommeerd expert in de preventie, diagnose en behandeling van hartziekten, naar Nederland voor een “XL Talk”. Dit belooft een groots event te worden waar plaats is voor meer dan 500 mensen. Dr. Malhotra waarschuwt al jaren voor de schade die wordt veroorzaakt door overmatige suikerconsumptie en ongezonde leefstijl.

Onder andere in Australië en Nieuw Zeeland zorgde hij vorig jaar voor volle zalen met zijn aanstekelijke boodschap over de toekomst van de gezondheidszorg, waarbij hij kritisch is op de rol van de farmaceutische industrie en pleit voor preventie door leefstijlveranderingen.

Malhotra’s bekendheid is de afgelopen jaren gegroeid door zijn kritische visie op de aanpak van de Covid-19 pandemie. Zijn boodschap verscherpte toen hij zag dat tijdens de coronapandemie opnieuw enkel winstgevende interventies – zoals vaccins –op de voorgrond stonden.

Hij zal tijdens zijn presentatie verschillende oplossingen aanreiken voor de hervorming van het gezondheidssysteem. Met zijn grondige research, sterke bewijzen en welbespraaktheid heeft hij een boeiend verhaal te vertellen, dat ruimte biedt aan nieuwe zienswijzen en invalshoeken.

Momenteel werkt hij aan een film over zijn visie op gezondheid met de titel: “First do no Pharm”, een variatie op het medische principe “First do no Harm”.

“I have always approached medicine and science with some uncertainty because things are constantly evolving. And the information I had in the beginning of the pandemic is completely different from the information I have now. And since the information has changed, it is my duty and responsibility to respond to that information. And that’s what I do.”

U kunt hier uw tickets bestellen: – Health before Profit

 
 

Alvast kennismaken met dr. Asseem Malhotra?

Voor de mensn die Malhotra nog niet kennen, of hem graag horen spreken, alvast deze prachtige documentaire.
 

 
 

XL dr. Asseem Malhotra lezing 22 juni

 
Extra Lange Lezing door Dr.Aseem Malhotra ‘Health before profit’ voor medici, wetenschappers, politici, beleidsmakers, journalisten en eenieder die geïnteresseerd is in de gezondheidszorg en het verbeteren van onze gezondheid.

Tickets vanaf 36,50 (incl. koffie/thee bij aanvang en borrel achteraf) . Let op! Vanaf 22 mei gaat de prijs omhoog naar €41,50.

Start 14:15 – Einde 18:00 uur

“In my ‘XL talk’ I will explain the root cause of the chronic disease pandemic with a special emphasis on heart disease and will provide evidence based solutions for individuals and for populations.” – Aseem Malhotra

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This