Giftig grafeen oxide in de lucht, in het water en in vaccins…

door | 10 sep 2021 | COVID-19 vaccin

De bevolking wordt vergiftigd met grafeen oxide… Door wie? Waarom? Waarom besteden de media er geen aandacht aan? Waarom doet de overheid niets om het tegen te houden? En waarom blijven nog steeds zo veel mensen er maar van uitgaan dat iedereen die tracht dit soort zaken onder uw aandacht te brengen complotdenker zijn? Pfffft… ik maak me grote zorgen over grafeen oxide. Informeer uzelf alstublieft

 

 

Grafeenoxide in vaccins

Recentelijk verscheen een rapport van een onderzoek naar wat de er eigenlijk allemaal in de COVID-19 injecties zit. U kunt het rapport hier vinden. De onderstaande tekst is afkomstig van de voor u vertaalde introductie.
 

“Momenteel zijn er vier grote farmaceutische bedrijven die een SARS-CoV-2, nu SARS-CoV-19-vaccin genoemd. Deze bedrijven en hun vaccins zijn mRNA Vaccin van Pfizer-BioNTech, het mRNA-1273 Vaccin van Moderna-Lonza, het Astrazeneca Vaccin van Serum Instituut Oxford, en het Janssen COVID -19 Vaccin, geproduceerd door Janssen Biotech Inc.
 
Het beoogde doel van deze vaccins is immuniteit te verschaffen tegen het zogeheten besmettelijke nieuwe coronavirus of SARS-CoV-2-virus dat nu SARS-CoV-19 wordt genoemd. Deze vier farmaceutische bedrijven hebben de FDA geen volledige informatie verstrekt op de verpakking van hun vaccins, op de bijsluiter of het etiket voor veel van de belangrijke en/of minder belangrijke ingrediënten in deze zogenaamde vaccins.
 
Het doel van dit onderzoeksartikel is het identificeren van de specifieke hoofd- en minder belangrijke ingrediënten in het Pfizer Vaccin, het Moderna Vaccin, het Astrazeneca Vaccin en het Janssen-vaccin aan de hand van diverse wetenschappelijke anatomische, fysiologische en functionele testen voor elk SARS-COV-2-19-vaccin.
 
Als een mensenrecht, geregeld in het wereldrecht door de Neurenberg Code van 1947, is de informatie over de specifieke ingrediënten van het vaccin kritiek, vereist en noodzakelijk om te weten, zodat elk mens uit elk land ter wereld een geïnformeerde beslissing kan nemen om al dan niet in te stemmen met de SAR-CoV-2-19 inenting.
 
Wij hebben de wetenschappelijke testen op elk vaccin uitgevoerd en hebben verschillende ingrediënten of hulpstoffen geïdentificeerd die niet bekend zijn gemaakt en die in deze vier SARS-CoV-2-19-vaccins zitten.
 
Momenteel worden deze vaccins over de hele wereld aan miljoenen mensen toegediend onder een Emergency Use Authorization (EUA) afgegeven door elk land zonder volledige openbaarmaking van alle ingrediënten en in sommige gevallen in opdracht van regeringen of werkgevers in strijd met de individuele rechten van de mens volgens de Code van Neurenberg van 1947.”

 
U raadt het al? Er is grafeen-oxide aangetroffen in alle vaccins. Lees hier verder.

 

 

Grafeen oxide in de lucht

 
In het onderstaande fragment worden zaken ter sprake gebracht die absurd zijn, moeten stoppen en onderzocht dienen te worden! Wie zit hierachter? En waarom? Hoe kunnen we ons beschermen?

 

 

 

Grafeen oxide in het drinkwater

En weer: In het onderstaande fragment worden zaken ter sprake gebracht die absurd zijn, moeten stoppen en onderzocht dienen te worden! Wie zit hierachter? En waarom? Hoe kunnen we ons beschermen?

 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This