Gouwe ouwe: Wie is Bill Gates? – James Corbett toont het monster achter het imago van “filantroop”

door | 24 mei 2024 | WHO

James Corbett wordt wereldwijd zeer gerespecteerd om zijn diepgaande en goed onderbouwde onderzoeksjournalistiek. De zorgvuldig opgebouwde reputatie van menig bekendheid is gesneuveld onder de vlijmscherpe analyses van Corbett. Ook de ware gedaante van Bill Gates wordt door Corbett in een aantal videos – die u in willekeurige volgorde kunt bekijken – onthult.

De hierna volgende afleveringen verschenen eerder in onze nieuwsbrieven, maar ze zijn belangrijker dan ooit vanwege het pandemie-verdrag dat eind mei ter ondertekening aan de lidstaten van de WHO voorgelegd gaat worden. Gates is een van de grootste donateurs van de WHO en zijn macht over het pandemie beleid is ongekend. We willen daarom deze videos graag nogmaals onder uw aandacht brengen als “Gouwe ouwe”. U kunt de ondertiteling rechtsonder in het scherm aanzetten als de film loopt.
 
 

Wie is Bill Gates?

 
Het lijdt geen twijfel dat Bill Gates vele petten heeft gedragen op zijn opmerkelijke reis van zijn vroege leven als de bevoorrechte zoon van een machtig echtpaar uit Seattle naar zijn huidige status als een van de rijkste en invloedrijkste mensen ter wereld. James Corbett tracht de vraag te beantwoorden wie Bill Gates werkelijk is door de motieven, de ideologie en de contacten te onderzoeken die Gates zoveel invloed geeft in deze wereld.
 

 
 

Hoe Bill Gates de gezondheidszorg wereldwijd heeft gemonopoliseerd

 
Corbett legt uit hoe Bill Gates zijn onmetelijke rijkdom heeft gebruikt om de controle te krijgen over elk gebied in de gezondheidszorg. Met ziekte als een verdienmodel wordt een steeds hogere prijs betaald voor gezondheid.
 

 
 

Het plan van Bill Gates om de hele wereld te vaccineren

 
In januari 2010 kondigden Bill en Melinda Gates een toezegging van $10 miljard aan om het “decennium van vaccins” in te luiden. In tien jaar tijd wilde Bill Gates bereiken dat elk kind ter wereld gevaccineerd zou zijn. Helaas blijkt dat dit streven deel uitmaakt van een veel grotere agenda. Een agenda die uiteindelijk zou leiden tot grotere winsten voor grote farmaceutische bedrijven, meer controle voor de Gates Foundation op het gebied van de wereldwijde gezondheidszorg, en meer macht voor Bill Gates om de koers van de toekomst voor miljarden mensen op de planeet vorm te geven.
 


 
 

Bill Gates en het population control grid

 
Wat ‘Population Control Grid’ betekent zal u duidelijk worden in deze video. De onverzadigbare honger van Gates naar rijkdom en macht stopt niet bij “gezondheid”. Gates meent dat hij kan bepalen dat het aantal mensen dat deze aarde bewoont naar beneden moet. En denk niet te snel dat hij niet zal slagen in zijn plannen. Wakkere mensen zien hoe groot zijn invloed is geweest in de afgelopen pandemie…

 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This