Hele Kamer woedend. Gideon van Meijeren legt genadeloos mediacorruptie bloot

door | 10 sep 2021 | COVID-19 ziekte, Media, Tweede kamer

De onderstaande video legt bloot hoe de slecht de Tweede Kamer functioneert. De enige die bij de feiten blijft is Gideon van Meijeren. De rest van de Tweede Kamerleden interrumperen met kennelijk als enig doel om de persoon aan te vallen. De arrogantie en de vooroordelen druipen er vanaf. Mevrouw Ellemeet spant de kroon: ze uit kritiek omdat FVD een gevaar is voor de journalistiek maar was even vergeten dat Groenlinks zelf tegen een motie stemde over de veiligheid van de journalisten. En voorzitter mevrouw Bergkamp, sinds wanneer is het aan u om uw persoonlijke mening in te brengen in een debat? Hieronder staat het tenenkrommende dieptepunt voor vrije meningsuiting in de Tweede Kamer.

 

“De Nederlandse media zijn al decennia niet meer de kritische waakhond tegen de macht, maar de belangrijkste steunpilaar van het partijkartel. Gideon van Meijeren legt deze corruptie genadeloos bloot en spreekt zich uit voor de échte vrije pers. De hele Kamer ontsteekt in woede. Vera Bergkamp ontneemt hem zelfs het woord. In deze tijd worden de grondrechten steeds meer ingeperkt. Nu wordt ook aan banden gelegd wat een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger wel en niet mag zeggen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Maar FVD zal altijd de waarheid blijven spreken!”

 

 

00:25 Zijn journalisten tuig van de richel?
03:00 FVD verspreidt geen desinformatie
03:58 Neem de vaccins niet!
06:00 Linkse journalisten
09:25 Rillingen over de rug!
12:45 Journalisten beschermen
14:50 Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog…
18:05 Kamervoorzitter ontneemt Gideon van Meijeren het woord!
20:02 Gespeelde verontwaardiging
21:20 Bestaat onze democratie nog wel?

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This