Help informatie te verzamelen over de effecten van het COVID-19-vaccin op de menstruatiecyclus

door | 11 jun 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Het volgende bericht van www.MyCycleStory.com bereikte ons:

 

“We vragen vrouwen over de hele wereld die symptomen hebben ervaren (stolling, onregelmatige menstruatie, miskramen enz.) na contact met iemand die het COVID-vaccin heeft gekregen om naar MyCycleStory.com te gaan en de enquête in te vullen (het duurt ongeveer 20 minuten).
 
Tienduizenden vrouwen melden deze symptomen, maar hun verhalen worden van FB gewist en/ of genegeerd door hun artsen. We proberen niet alleen te legitimeren wat deze vrouwen zeggen door hun verhalen om te zetten in gegevens voor toekomstig onderzoek, maar uiteindelijk willen we ook de oorzaak of oorzaken van dit fenomeen tot op de bodem uitzoeken.
 
Bekijk “Could THEIR Shot Be Harming You” de meningen van de eerste artsen te horen die zich uitlaten over de effecten van gevaccineerden op ongevaccineerden.”

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This