TF1 – Herfst – Winter 2022

Dit is denk ik wat ons te wachten staat. Het eerste stuk over de extreme (financiële) situatie. Daarna over hoe we ermee om kunnen gaan.

Op dit moment is de Nederlandse overheid bezig met het ondermijnen van de democratie. Hoe armer we worden des te afhankelijker van de overheid we worden. Eerst wat over de uitgaven van de overheid en dan over de opties die het volk heeft.

 

 

1. Het kabinet geeft miljarden uit aan de “Covid-crisis”

Het totale overzicht ontbreekt. Naast de miljarden euro’s die wel bekend zijn zijn kunnen nu al drie jaar lang miljarden euro’s niet worden verantwoord. Het komt neer op ongeveer 15 miljard per jaar waar geen bonnentjes van zijn te vinden.1,2,3>Dat is geen slordigheid, dat is gewoon corruptie. Onderstaand was in 2021: wat we uitgeven om een virus te bestrijden met een door de WHO erkende sterftekans van 0,15%, is. Kortom miljarden en miljarden voor een eindeloze “crisis”.

 

 

2. Het kabinet geeft miljarden uit aan de oorlog van Rusland en de Oekraïne.

Oekraïne is geen NATO-land. Rusland is niet Nederland binnengevallen. De Oekraïne is zo corrupt dat de meeste wapens direct worden doorverkocht op de zwarte markt en de soldaten niet eens bereiken. Rusland is aan de winnende hand. Het continu financieren van de oorlog, is een geld lek die jaren door kan gaan. Met de sancties schieten we ons in onze eigen voet. Rusland heeft er niet zoveel last van, is zelfvoorzienend. Europa gaat gebukt onder enorme verhoging van energieprijzen, plus faillissementen.
 

 

 

3. Het kabinet geeft miljarden uit aan het klimaat.

 
Dit filmpje ff kijken


 

 

4. Het gevolg van o.a. de ongebreidelde uitgaven is dat landen failliet gaan.

België is reeds failliet.4 Nederland en andere landen in Europa storten in. De overheden geven de schuld van de “crisissen” aan een virus, aan Putin, aan de boeren etc.
 

 

 

5. Maar alle crisissen – inclusief COVID, zijn een direct gevolg van het beleid van de overheid.

Overheden zijn wereldwijd geïnfiltreerd door het World Economic Forum. Politici werken voor het WEF, die een jarenlang geplande overname van de macht voorstaat. Onderstaand heel goed overzicht..

Het is simpel: Om iets opnieuw op te bouwen (‘Built Back Better’) – moet het oude eerst afgebroken worden. De strategie is: telkens een nieuwe crisis genereren en dan een “oplossingen” aandragen die vrijheden beperkt, grondrechten schendt, en de bevolking haar geld/ bezit afneemt.

Kijk eventueel naar https://jensen.nl/ze-proberen-ons-te-slopen-de-jensen-show-498

 

 

6. Alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt is slechts voorspel geweest

 
Over een paar weken begint het. Het circus dat heet onze economie gaat op de handrem. Hyperinflatie en voedseltekort. Blijf in liefde. En kijk deze video van Mark.
 


 

 

7. Ongekende crisis

 
Nu al kan 1 op de 10 Nederlanders zijn energierekeningen en basale levensbehoeften niet meer betalen. Dus wat er gaat komen is een ongekende crisis. Deze crisis heeft de overheid nodig om nog meer controle te pakken met een digitale munt zodat de overheid kan bepalen waar we ons geld aan mogen uitgeven en onder welke voorwaarden.
 

 

8. Hoe lang accepteren Nederlanders dit nog?

Interessante podcast van Michael Pilarczyk in gesprek met Arno Wellens.

Over inflatie, energie en het het niet meer kunnen voorzien in onze eerste levensbehoeften. Over de gevolgen van vergaande digitalisering van onze persoonlijke gegevens. Over hoe de samenleving haar eigen energiecrisis gecreëerd heeft. En over hoe wij dit ten goede kunnen keren als we het niet meer accepteren.
 
https://open.spotify.com/episode/0D6Z5g4it4wwojaRKqJnF4

 

 

De kracht van non-compliance

 
Stukje uit interview van David Icke.

Reactie onder het filmpje: “Dit heb ik doorgemaakt tijdens m’n huwelijk met een narcist. Toen ik dit principe eindelijk doorhad, had hij geen macht meer en was het spelletje over.”
 
Niet meegaan in de angst, niet toegeven aan tirannie, maar onze eigen koers bepalen en onafhankelijk van de overheid opereren. Dat is de weg die we dienen te gaan.
 
Bonus: Prachtig artikel: must read, maakt veel duidelijk: Een verslaafde geef je geen geld – energie tarieven’
 

 

Bronnen:

1. https://www.nu.nl/politiek/6201423/dik-15-miljard-aan-kabinetsuitgaven-niet-op-orde-rekenkamer-bezorgd-om-trend.html
2. https://nos.nl/collectie/13856/artikel/2389860-ruim-76-miljard-euro-aan-corona-uitgaven-waar-gaat-het-geld-naartoe
3. https://www.ad.nl/politiek/kabinet-hield-zich-voor-derde-keer-op-rij-niet-aan-financiele-spelregels-vraagtekens-bij-15-5-miljard-euro~aa68a50a/
4. https://www.ad.nl/buitenland/burgemeester-antwerpen-snoeihard-belgie-is-failliet-we-zijn-het-nieuwe-griekenland~a65fd4be/

 

 

VERVOLG

TF1 – energie

Energie plafond – diefstal van de overheid

 

 
Goed artikel over gaswinning in Groningen:

https://www.change.inc/energie/topondernemer-pieter-schoen-we-zijn-het-eerste-land-ter-wereld-dat-co2-neutraal-is-als-groningen-opengaat-39201

De energiecrisis wordt met opzet gegenereerd.. De oplossingen die er zijn worden bewust genegeerd. (net als met Covid: oplossing: Ivermectine en Hydroxychloroquine – zie artikel

https://www.change.inc/energie/topondernemer-pieter-schoen-we-zijn-het-eerste-land-ter-wereld-dat-co2-neutraal-is-als-groningen-opengaat-39201

Branden zonnepanelen / elektrische auto’s


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 
TITANIC:
 

 

Share This