Het aantal mensen – wereldwijd – die denken dat er een link is tussen vaccins en autisme, is enorm groot!!

door | 6 sep 2018 | Vaccins

‘Ipsos Perils of Perception’ is een enquêtebureau die laat zien hoe mensen in 38 landen denken over belangrijke kwesties. Vaccins kunnen geen autisme veroorzaken?? De nieuwsbrief van J. B. Handley, de schrijver van ‘How to end the autism epidemic’ vermeldt het volgende:

“Ik ben VERBAASD over de resultaten van de onderstaande enquête, uitgevoerd door onderzoeksbureau Ipsos. Zij stelden een simpele vraag aan mensen over de hele wereld over de link tussen vaccins en autisme. Het aantal mensen dat of gelooft dat vaccins autisme veroorzaken of hier niet zeker van zijn is ENORM!! Farma heeft een groter probleem dan ze denken.” J.B. Handley

 

 
Enquete verband tussen vaccins en autisme
Bron:https://www.ipsos.com/sites/default/files/ct/news/documents/2017-12/ipsos-mori-perils-of-perception-2017-charts.pdf

 

 

Denkt u dat de volgende uitspraak waar is of niet?

Sommige vaccins kunnen autisme veroorzaken in gezonde kinderen.

 
Gemiddeld zeggen bijna zes op de tien mensen in alle ondervraagde landen dat ze geloven dat er is een link bestaat tussen vaccins en autisme bij gezonde kinderen – of hierover twijfelen – ondanks het feit dat dit verband op grote schaal wordt ontkend.

 
autistische jongen Ouders die denken dat hun kind een aandoening in het autismespectrum heeft gekregen door vaccinatie en hierover in een interview willen delen – neem alstublieft u via het contactformulier van Vaccinvrij contact met ons op.
 

 

 

Over de auteurs:

 
Ellen Vader onderzoekt, verzamelt en verspreidt informatie over vaccins en aan vaccingerelateerde onderwerpen.
Door Frankema is moeder van twee, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij! – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This