Het corona mutatieverhaal is kolossaal bedrog

door | 23 dec 2020 | COVID-19 ziekte

Dit artikel is met toestemming overgenomen van transitieweb. Onderaan het artikel staat een video over de ‘Roadmap’, het COVID-pandemie-plan. Met dank aan Ron Bakker voor de ondertiteling.

 

 

 

 

Het corona mutatieverhaal is kolossaal bedrog

Door Fred Teunissen

 
JUIST ja, we hebben het originele virus nog niet geïsoleerd, na ruim een jaar coronacrisis en alles van de PCR-test tot en met het vaccin gaat daarom op basis van een synthetische formule die gebaseerd is op…aannames.

MAAR, we hebben nu in een week of twee tijd het Engelse coronavirus (niet geïsoleerd nog) vergeleken met de Chinese coronavirus (ook niet geïsoleerd) en stellen op basis van afwezig onderzoek vast dat de Engelse variant inderdaad ook in Nederland is aangetroffen.

Mijn god, wat een peilloze onzin en misleiding… Alarm, alarm, bangmakerij, bangmakerij.

 

 

Canadese klokkenluider

MAAR, dit mutatieverhaal is verre van nieuw. Het is al in oktober aangekondigd door een klokkenluider in Canada. Het betreft iemand uit de liberale partij van premier Trudeau die betrokken is (of was) bij de beleidsontwikkeling op topniveau. Deze persoon onthulde een routekaart, zoals die in westerse regeringskringen afgelopen herfst besproken lijkt te zijn. Het is een verbijsterend document: de planning voor het eerstkomende jaar van de zogenaamde coronacrisis. In deze routekaart is sprake van twee elkaar opvolgende strikte lockdowns in de winter van 2020 naar 2021.

 

 

Een ijzingwekkend complot

Op 27 oktober publiceerde ik op TransitieWeb een artikel over deze Canadese routekaart. Daarin staat onder meer dat er een tweede strenge lockdown komt, zo rond eind december, begin januari (wat dus klopt!) Gevolgd door een ‘derde golf’ die veel slachtoffers maakt en het gevolg is van… een mutatie die wellicht covid-21 genoemd zal worden. Gevolgd door nog weer een derde lockdown, nog strikter dan de eerste en tweede, mogelijk al in februari.

Dit alles was dus hoogstwaarschijnlijk in oktober al bekend bij de regeringen.

En nu gaan ze met behulp van hun pandemie-planners, PR-staven en corporate media de verhalen de wereld inbrengen om dit verwoestende en criminele beleid te rechtvaardigen voor het grote publiek.

Er staan ons zware maanden te wachten.

 

 

Een gelekte “route-kaart”?

 

 
Deze video bespreekt een artikel met mogelijk gelekte informatie van een Canadese politicus dat op 14-10-20 werd gepubliceerd in ‘The Canadian Report’. De echtheid van deze informatie is niet na te gaan, maar het is de moeite waard om er kennis van te nemen. Wees er wel op voorbereid dat het geen prettige boodschap is.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This