Het manifest van Marcel Messing

door | 1 jan 2021 | COVID-19 ziekte

Recentelijk ontving ik het verhelderende ‘manifest’ van Marcel Messing – ik heb het in één adem uitgelezen.
 

Marcel Messing: “Dit manifest is Emiel Zola’s J’accuse (“Ik klaag u aan! uit 1898) voor onze tijd, en de voorpublicatie van een boek dat nog in statu nascendi verkeert en dat een uitgebreid notenapparaat en literatuuroverzicht zal bevatten.
 
Het manifest tracht in het kort een aantal zaken aan het licht te brengen die de bestaande machtselite liever verborgen (Lt. occultus) wil houden, zodat gewone mensen zoals u en ik onwetend zouden blijven van wat er zich werkelijk in de wereld afspeelt. Zonder enige kennis van het occulte kan mijns inziens de wereldgeschiedenis niet doorgrond worden.
 
Over de huidige coronapandemie is al veel geschreven. Ik zal me beperken tot een aantal achtergronden waardoor u hopelijk de vele leugens met betrekking tot het coronavirus beter kunt plaatsen. Het betreft de duistere rol van de farmacie, het massale testen van de wereldbevolking, uitgaansverboden, gehele of gedeeltelijke lockdowns, noodwetten, de massale ‘maskerade’, de verplichte maatregelen om ‘mensenlevens te redden’, de rol van de media, de naderende crash van de wereldeconomie, de klimaatverandering, de versnelde uitrol van 5G in relatie tot het coronavirus en de mijns inziens mogelijk gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende.”

 
Om verder te lezen klik hier

 

 
Ik hoop dat het manifest in grote getale gelezen en verspreid zal worden. Laten we elk oordeel aan de kant zetten, maar slechts zoeken en onderzoeken – net zolang tot de waarheid zo licht en helder is – dat duistere krachten niet meer kunnen overleven.

 
U kunt het manifest lezen op de website van Marcel Messing

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This