Het spel is uit – data uit UK laat zien dat overgrote deel van de sterfte aan COVID gevaccineerd is

door | 30 aug 2023 | COVID-19 vaccin

Terwijl de media ons alweer beginnen voor te bereiden op de prikcampagnes van het najaar – er vanuit gaande dat de pandemie op magische wijze wel weer zal verschijnen, plaatst oud Politicus Graig Kelly de volgende post op X/Twitter:

In het Verenigd Koninkrijk heeft het ‘Office of National Statistics’ onlangs een bijgewerkte dataset vrij gegeven getitled ‘Death by Vaccination Status in England’ met gegevens over de vaccinatiestatus van de overledenen voor 2023 tot en met mei.
 
De vaccinatiestatus van mensen die aan covid sterven wordt normaliter angstvallig uit beeld gehouden, en de onderstaande grafiek legt bloot waarom.
 
De gegevens laten zien dat er van januari tot mei 2023 er 8.766 Covid-doden waren in Engeland.
 
8.330 sterfgevallen (95,03%) waren mensen die gevaccineerd waren.
436 sterfgevallen (4,97%) waren mensen die niet gevaccineerd waren.
 
De laatste troefkaart die de vaccin-pushers hadden om uit te spelen, namelijk de bewering dat de injecties covid-sterfgevallen hebben voorkomen, is gesneuveld.
 
Maar het is nog erger.
 
De zojuist vrijgegeven gegevens laten ook zien dat de gevaccineerden oververtegenwoordigd zijn in sterfgevallen door alle oorzaken.
 
De Britse gegevens zijn de beste ter wereld en met deze laatste gegevens moeten alle resterende vaccin verplichtingen worden beëindigd en moet het vaccin vandaag nog van de markt worden gehaald.
 
Het zou misdadig en nalatig zijn om toe te staan dat er nog iemand wordt geïnjecteerd na de publicatie van deze gegevens. En je zou verwachten dat dit nieuws in alle media zou worden gepubliceerd. Maar opnieuw zwijgen ze over informatie die het narratief met de grond gelijk maakt en ze beginnen zelfs al weer zachtjes aan met het publiek warm te maken voor de covid-injectie ronde die geplanned staat in het najaar.
 
De media zijn ofwel omgekocht als betaalde lakeien van Big Pharma, of niet in staat om de gegevens te begrijpen, of te laf om de feiten te publiceren. Wat is er met de journalistiek gebeurd?

 
 
Het onderstaande draadje laat de analyse van de cijfers zien.3
 


 
 
Bronnen:
1. https://twitter.com/CKellyUAP/status/1695221316583133381
2. https://www.ons.gov.uk/releases/deathsinvolvingcovid19byvaccinationstatusenglanddeathsoccurringbetween1april2021and31may2023
3. https://twitter.com/TheRustler83/status/1694996492283482151
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This