Het treiterbeleid voor de boeren en een toneelstukje voor de bühne op de A12 – voorbereiding op verkiezingsfraude?

door | 14 mrt 2023 | Kabinet Rutte III - IV

De manifestatie van de boeren was bewust vlak voor de verkiezingen gepland op 10 maart in Den Haag. In dit artikel een verslag voor de mensen die er niet bij waren, bronnen om u te informeren over een niet bestaande crisis – die desondanks het bedrijf van onze de boeren en de vrijheid van de bevolking om zeep wil helpen – en wat steeds duidelijker wordt over het pad wat we nu met zijn allen lopen.

Zes weken van tevoren was de manifestatie van de boeren officieel aangevraagd. Vanaf een week daarvoor was er veel gedoe over de locatie. Het Malieveld werd verboden, en de locatie werd uiteindelijk het Zuiderpark. De boeren mochten niet met hun tractoren de stad in. Eén dag van tevoren – terwijl zowel de mankrachten als de stellages klaarstonden – mochten de organisatoren het sprekers-podium niet opbouwen, omdat er “nog zaken uitgezocht moesten worden”. Dit werd pas toegestaan vanaf 10:00 uur in de ochtend op de dag zelf, terwijl de starttijd van het evenement 12:00 was.1

Er is waarschijnlijk nog veel meer gebeurd waar ik geen weet van heb, maar het selectieve ontmoedigingsbeleid van het event lijkt sterk op dat van de corona-demonstraties.

Op voorhand circuleerden de berichten over de waterkanonnen. Aangezien het Zuiderpark, net als het museumplein in Amsterdam, gemakkelijk omsingeld kan worden, is het goed mogelijk dat dit mensen ervan weerhouden heeft om te komen. De herinneringen aan de Corona-demonstraties op het Museumplein waar mensen drijfnat werden gespoten en in de winterkou nat weer thuis moesten zien te komen kwamen ook bij mij omhoog. Uiteindelijk werden ze ingezet tegen de mensen van “Extinction Rebellion” die de A12 blokkeerden. Zij kregen, in tegenstelling tot de corona demonstranten destijds, en de boeren nu – droge kleding van de brandweer, en volop media-aandacht.2 De timing van Extinction Rebellion om ook op 10 maart hun stem te willen laten horen, en het verschil in de ‘behandeling’ van de demonstranten, doet vermoeden dat het weer een mooi toneelstukje voor de bühne was. Afleiding die het gemakkelijker maakt om de zaken die de boeren onder de aandacht willen brengen te negeren, en tevens om de groef van de klimaathoax dieper in het brein van de massa te etsen.
 
 

Zuiderparkmanifestatie

De sfeer in het Zuiderpark op 10 maart was relaxed, zeker gezien het levensgrote drama waar de boeren mee te maken hebben. Geen Romeo’s en dus geen rellen, bevlogen sprekers en een mix van boeren en snappies.

Ik wil graag twee goede bronnen aan u voorleggen om het “stikstofprobleem” de wereld uit te helpen:
 
1. Het boek: ‘De stikstof fuik’ van Arnout Jaspers

“Het boek waar Minister van der Wal zenuwachtig van wordt is nu hier verkrijgbaar!
 
In 2019 ging Nederland ‘op slot’ door een uitspraak van de Raad van State, die het stikstofbeleid van de regering afkeurde. Een groot deel van de bouw kwam daardoor tot stilstand, en het bestaansrecht van de veehouderij kwam ter discussie te staan.
 
Het nieuwe kabinet Rutte IV nam begin 2022 de vlucht vooruit door 25 miljard euro belastinggeld te reserveren, vooral voor het desnoods gedwongen uitkopen van boeren. Die reageerden met wekenlange trekker acties. Nu was Nederland pas echt in een stikstofcrisis.
 
Arnout Jaspers fileert in ‘De Stikstoffuik’ gedetailleerd en genadeloos hoe het unieke Nederlandse stikstofprobleem ontstond, waarom Nederland als enige land ter wereld een fulltime ‘stik- stofminister’ heeft en hoe de hele ‘crisis’ gebaseerd is op onwetendheid, misbruik van wetenschap en schimmige deals in achterkamertjes..” – Wynia’s week

 
 
2. De Documentaire STIK – Stof tot nadenken van Docsfair

“De documentaire ‘STIK, stof tot nadenken’ schetst een ontluisterend beeld hoe de supermacht van Brussel én een onmogelijk stikstofrekenmodel ‘Aerius’ de boeren in een hoek drijven. Lang waren ze Nederlands trots. De mooiste boerenbedrijven, die vaak al generaties lang bezit zijn van families, gaan kapot aan bizarre stikstofregels. In de documentaire ‘STIK, stof tot nadenken’ schetsen de filmmakers in een decor van een puur Hollands landschap, een onthutsend beeld van vertwijfelde boeren (de besten van de wereld) die met hun gezinnen leven tussen hoop en vrees over het voortbestaan van hun bedrijven en hun levenswerk.” – Docsfair

 
Hieronder staat de trailer, en de hele documentair (48 min.) kunt u hier bekijken.
 
 

 
De hele documentaire (48 min) kunt u hier bekijken.
 
 

Nu de boeren – straks de bevolking?

Waarschijnlijk snapt de massa nog niet dat als de overheid nu de boeren hun land afhandig maakt, ze waarschijnlijk in een later stadium de bevolking hun bezit afhandig maakt.
 
Eva Vlaardingerbroek tweet heel treffend dat onze boeren de ergste vorm van onrechtvaardigheid meemaken: een overheid die zich tegen zijn eigen mensen heeft gekeerd. Haar Tweet wordt opgemerkt door Elon Musk, die vraagt: “Welke regels wil je dat de overheid verandert?”

Er wordt het volgende geopperd:

“De overheid moet stoppen met maken van beleid/ regels op basis van vaak niet kloppende theoretische modellen en niet haalbare doelen, maar moet beleid maken op de daadwerkelijke situatie in de praktijk en haalbaarheid.” Met als toevoeging: “En zij moeten zich daarbij baseren op de wensen en behoeften van het volk, en niet op die van een paar politici die zich vastklampen aan een of andere club zoals het WEF, de UN of de EU” – Telegram

 
De bevolking wil dat normale, intelligente mensen, met verstand van zaken en liefde voor het volk, beslissingen nemen ten bate van de mensheid en moeder aarde, en niet van multinationals en psychopaten.
 
De schade van de afgelopen jaren die is aangericht door ons rampkabinet is onvoorstelbaar, en de sprekers op het podium delen over hoe het is als je je huis en haard verliest of dreigt te verliezen. Het is onvoorstelbaar waar dit afbraakbeleid toe in staat blijkt te zijn. Hieronder een samenvatting gemaakt door Eva Vlaardigerbroek. Op 11 minuten begint haar toespraak en op 17.15 minuten een interview dat zij gaf met Rebel News. De wereld kijkt naar Nederland. Het voedselprobleem dat zal ontstaan zal niet alleen Nederland treffen. Wij zijn de tweede grootste exporteur van voedsel. Hoeveel miljoenen mensen zullen straks honger krijgen als gevolg van een niet bestaand stikstof probleem, en de grandioze en wrede plannen om het gepeupel goed gecontroleerd onder te brengen in Tristate City? Heeft de massa enig idee van de omvang van de waanzin die op ons afkomt?
 

 
 

Eerlijke verkiezingen?

Met een manifestatie vlak voor de verkiezingen was de tendens onder de sprekers: “Stem ze weg!”, en daarna gaan we weer opbouwen. Is het zo simpel? Ik ga zeker stemmen, maar ik denk dat we als mensheid voor een veel grotere uitdaging staan dan zelfs de boeren ons duidelijk kunnen maken. De strijd die gestreden wordt is een strijd tussen licht en donker, goed en kwaad. Pieter Stuurman schetst een mogelijk toekomstscenario:

“Alles dat werd ontkend zal binnenkort geopenbaard worden. Men zal roepen dat de mensheid in werkelijkheid niet getroffen blijkt te zijn door een dodelijk virus, maar door de grootste misdaad aller tijden. Een misdaad die de gezondheid van miljarden mensen heeft verwoest en de wereldeconomie onherstelbaar heeft beschadigd.
 
De ‘complotdenkers’ zullen gelijk krijgen. Mensen zullen geloven dat het ‘voorbij’ is. Massale arrestaties zullen plaatsvinden. De meeste regeringen zullen vallen. De wereld zal in totale chaos belanden.
 
Vanuit die chaos, zullen ze hun beoogde nieuwe wereldorde opzetten, beginnend met een wereldwijd ‘committee voor wederopbouw’, waarin ook prominente complotdenkers’ zijn opgenomen, en die het begin van de wereldregering zal vormen.
 
De nieuwe orde zal zijn ontdaan van alles dat overbodig of wenselijk voor ze is, zoals de meeste bestuurlijke lagen en de landelijke regeringen die als zondebokken de schuld krijgen en ontmanteld worden.
 
Deze fase van “openbaring heeft vanaf het begin in het draaiboek gestaan.”

 
Dat er koppen gaan rollen lijkt me onvermijdelijk. En dat er nieuwe inspirerende initiatieven zijn voor parallelle economieën en samenlevingen juist de kop op steken is veelbelovend. Laten we gaan stemmen en tegelijkertijd het hele politieke spelletje aanschouwen voor wat het is: een spelletje voor de bühne, waarmee beslissingen die allang zijn genomen aannemelijk worden gemaakt voor het grote publiek. Het is nodig dat de wortel van het kwaad, met schaduwpolitiek en al, uit de maatschappij wordt getrokken. Dit is onmogelijk als we ons er niet van bewust zijn. Dus daar zal het mee moeten beginnen. En dan met een rechte rug en heel veel creativiteit aan de slag om het zelf beter te doen. De demo op zich gaat het verschil niet maken, maar wel de stap om naar de toe demo te gaan. Of om de brief te schrijven naar het schoolhoofd, of het gesprek aan te gaan met iemand die bezig is om wakker te worden, of tienduizend andere manieren waarop we verantwoordelijkheid kunnen nemen en verandering kunnen genereren. De uitdaging is om ons te verenigen – en om in actie of verzet te komen.

Als straks het World Economic Forum, de WHO, Bill Gates, alle soorten vaccins, de pedo’s en de Agenda 2030 door de mand zijn gevallen zullen we het zelf beter moeten doen. De echte verandering komt niet van bovenaf, of van een ander, maar van onderaf en van binnenuit.
 

 

Bronnen:
 
1. https://twitter.com/gideonvmeijeren/status/1634239513563152404?s=46&t=ddhORkuLSMD3Al8TYWBlyw
2. https://nos.nl/artikel/2467057-politie-ontruimt-geblokkeerde-snelweg-a12-waterkanon-ingezet

 

 
Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee, inmiddels volwassen, ongevaccineerde kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This