”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…

door | 25 jun 2021 | COVID-19 ziekte

De meest fundamentele vraag…”is covid 19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd” kan de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen, bleek tijdens een sessie in de eerste kamer met Alexander van Hattum.

Gideon van Meijeren: “Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling en strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet uitgevoerd. Er is zelfs sprake van een ambtsmisdrijf en straks wordt ook de vraag gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

Momenteel staat Covid-19 niet opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid en daarmee ontloopt de minister, maar eigenlijk het hele kabinet de confronterende realiteit van de feiten. Een belangrijk feit is: hoeveel geïnfecteerden sterven nou werkelijk aan de ziekte, de infection fatality rate oftewel de IFR.

We weten inmiddels dat de IFR in een Standford University meta analyse over ca. 2 miljard positief geteste personen wereldwijd is bijgesteld tot 0.15%, zie LINK. Eerder bevestigde de WHO ook als dat de IFR was bijgesteld tot 0,23%, zie LINK.

Een getal dat uiteraard per leeftijd en per land verschilt want het is een gemiddelde maar toch… de IFR was in den beginnen 3% en nu dus 0.15%. Dat is 20 keer lager en minder dodelijk dan gedacht en daarmee staat de A status ter discussie.

DE vraag die iedereen zo spoedig mogelijk beantwoord zou moeten willen zien is: hoort Covid-19 in de categorie A of niet? Want als dat niet zo is, zijn alle corona maatregelen per direct van de baan.

Kersvers Tweede Kamerlid en staatsrecht deskundige Gideon van Meijeren maakte dit belangrijke punt aanhangig in de kamer en hij is van plan niet los te laten. En dus praat Flavio met hem over de A status van covid 19 en de merkwaardige gang van zaken in de tweede kamer.

Gideon van Meijeren heeft twee masters op zak en wel:

1) Staatsrecht aan de Radboud Universiteit

2) Wetgeving aan de Academie voor Wetgeving

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This