Highwire: bewustwording rond het vaccinatieprogramma voor kinderen leidt tot kentering

door | 8 dec 2023 | BMR-vaccin, DKTP-HIB-HEPB-vaccin, HPV-vaccin, MEN ACWY-vaccin

Steeds meer mensen beginnen zich dankzij het debacle met de corona-injecties af te vragen hoe het eigenlijk met het vaccinatieprogramma voor kinderen zit. In de VS vertaalde dat zich in een flinke daling van de vaccinatiegraad, steeds meer successen wat betreft het terugdraaien van vaccinatieverplichtingen en na ruim tien jaar eindelijk weer eens een vaccinatieslachtoffer op TV. Zelfs in de vastgeroeste media-censuur – en hun vastgeroeste ‘veilig en effectief narratief’ – is een klein barstje gekomen. Onderzoeker Del Bigtree wijdde er een item aan waarin hij onder andere concludeerde: bewustwording en niet gehoorzamen aan idiote en misdadige wetten heeft daadwerkelijk zin.
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This