Highwire: FDA verborg schadelijke gevolgen voor zwangerschap en baby’s

door | 15 jul 2022 | Overig

Naomi Wolf, schrijfster van meerdere bestsellers en initiatiefneemster van de ‘DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers’ wordt door onderzoeksjouralist Del Bigtree geïnterviewd over wat zij noemt een “baby die-off”.

De ‘DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers’, een groep van 3000 hooggekwalificeerde artsen, biostatistici, medische fraude-onderzoekers, laboranten en onderzoekswetenschappers, hebben meerdere rapporten geschreven om de wereld te vertellen wat er staat in de 55.000 interne Pfizer documenten die de FDA 75 jaar lang geheim wilde houden. Op bevel van de rechtbank zijn deze documenten onder dwang openbaar gemaakt, en de fraude is omvangrijk en schokkend. Deze aflevering gaat over de potentiële schade die zij verborgen hebben gehouden voor zwangere vrouwen.

 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This