Hoe Rockefeller een monopolie in de geneeskunde creëerde – en geld het belangrijkste doel werd

door | 16 feb 2024 | COVID-19 vaccin, Farmaceutische industrie

Wat is de link tussen moderne medicijnen en het bedrijf ‘Standard Oil’ waarmee Joseph D. Rockefeller de eerste miljonair van Amerika werd? Is de basis van de moderne geneeskunde oplichterij en criminaliteit? Wat is er in 100 jaar veranderd?

Ondanks het feit dat de meeste artsen met de beste intentie de (mRNA)-prikken zetten en medicijnen voorschrijven gaat de farmaceutische industrie tot op de dag van vandaag over lijken om haar winsten te verzekeren en te vergroten. Hoe komt het dat zoveel mensen nog steeds denken dat het allemaal om onze gezondheid gaat?

Een video die in minder dan een half uur korte metten maakt met het algemeen geaccepteerde denken over de Westerse Geneeskunde.

 


 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This