Hoe WHO adviseur draait en toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert

door | 18 mrt 2022 | Overig

Meer dan een jaar geleden waren er voldoende peer-reviewed, gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken die sterke bewijzen leverden voor de werkzaamheid van Ivermectine als een behandeling voor COVID in elke ziektefase.

De hoofdauteur Dr. Andrew Hill van de Universiteit van Liverpool schreef een document over deze vele studies voor de COVID Guideline Development Group van de Wereldgezondheidsorganisatie. Hill was een vroege en fervente voorstander van Ivermectine. Zijn paper toonde aan dat ivermectine het aantal sterfgevallen met 75% zou kunnen verminderen als het over de hele wereld zou worden gebruikt.

Op onverklaarbare wijze verscheen het artikel enkele dagen voor de publicatie op een voordrukserver, waarbij de conclusies waren gewijzigd. In plaats van te concluderen dat Ivermectine – een van de veiligste en goedkoopste geneesmiddelen ter wereld – wereldwijd zou moeten worden ingevoerd, werd nu geconcludeerd dat meer onderzoek naar Ivermectine nodig was voordat het wereldwijd kon worden aanbevolen. Gezien het totale wetenschappelijke bewijs voor Ivermectine, was dit een verbazingwekkende, schokkende ommezwaai door Dr. Hill.

Een jaar later vertelt deze korte documentaire wat er precies gebeurde vanuit het perspectief van iemand die het uit de eerste hand meemaakte: Dr Tess Lawrie. De film bevat ook bijdragen van Dr Pierre Kory en Dr Paul Marik die nauw samenwerkten met Dr Hill gedurende hetzelfde tijdsbestek.

De documentaire is gemaakt door het bedrijf Oracle. U kunt hen helpen door te doneren aan buymeacoffee.com/oraclefilms

Stefan Noordhoek maakte de ondertiteling (let op – het begint vanaf 0.36 min), en hij schreef er ook een artikel over: Hoe WHO adviseur draait en zo toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert

 

 

 
Meer informatie over Ivermectine:

Link naar wetenschappelijk onderzoek over de werkzaamheid: https://c19ivermectin.com/
Link naar protocollen voor gebruik: https://covid19criticalcare.com/ivermectin-in-covid-19/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This