Hoezo oorzaak van tientallen doden na coronavaccinatie niet te achterhalen..

door | 22 jul 2021 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

Op 20-07-21 bericht BNR nieuwsradio het volgende:

Oorzaak van tientallen doden na coronavaccinatie niet te achterhalen
 
Bijwerkingencentrum Lareb tast in het duister over de doodsoorzaak van vele tientallen mensen die overleden na een coronaprik. Het instituut dat bijwerkingen van geneesmiddelen registreert, ontvangt vaak onvoldoende informatie om de oorzaak te achterhalen. Zo werd slechts in een handvol gevallen het lichaam na overlijden onderzocht.
 
Bij 73 van de 257 meldingen van overlijden na corona-vaccinatie was de precieze doodsoorzaak onbekend, bevestigt Lareb na vragen van BNR. Het gaat om zo’n 30 procent van de gevallen die tot midden april bij Lareb werden gemeld.
 
‘Soms wordt de informatie niet aangeleverd omdat degene die de melding maakt niet over de informatie kán beschikken. Een nabestaande of verzorgende heeft geen toegang tot alle gegevens in het ziekenhuis’, zegt Lareb-directeur Agnes Kant. ‘We gaan tot het gaatje om de informatie alsnog te achterhalen, maar dat lukt niet altijd. Daar kunnen heel veel redenen voor zijn, bijvoorbeeld omdat de informatie er niet is. Als iemand thuis plotseling overlijdt, weet je vaak niet wat er precies is gebeurd.’
BNR-radio1

 
Mevrouw Kant, er is één ding waarvan je heel zeker weet dat het is gebeurd. De persoon heeft een vaccin gekregen. Waarom ‘tast bijwerkingen centrum in het duister over de doodsoorzaak van vele tientallen mensen die zijn overleden na een corona-prik?’ Wat was er anders dan anders? Even denken… de persoon kreeg een experimentele injectie! En daarna ging de persoon dood. Zou het niet kunnen dat in sommige gevallen de prik iets met de dood van die persoon te maken heeft? En hoezo u “ontvangt” onvoldoende informatie? Heeft u geen telefoon? Stel je voor dat de politie zou zeggen: “We gaan maar niet achter die inbraak aan… we hebben onvoldoende informatie.”

Wat doet het Lareb met de meldingen die zij ontvangt? Wat zijn de onderzoeksprotocollen die zij gebruikt om een bijwerking af te handelen? De stichting heeft er ooit een WOB-verzoek aan besteed en was na een paar maanden weer een illusie armer: er bestaan geen onderzoeksprotocollen voor het afhandelen van ernstige bijwerkingen.

Maar “het bijwerkingen centrum Lareb gaat tot het gaatje om de informatie te achter halen…?” Pfffft – ik kan u dit zeggen: in al die 20 plus jaar dat ik (DF) verhalen aanhoor van ouders over vaccinatieschade heb ik nog nooit gehoord dat iemand tevreden was over de afhandeling van een bijwerking als dit een sterven of ernstige bijwerking betrof. Van een rode plek op het beentje is het Lareb bereid om te zeggen dat het door het vaccin komt. Maar als het een ernstige bijwerking betreft komt dit niet door de prik maar na de prik. Dat is de standaard procedure voor het ‘afhandelen’ van nabestaanden en ernstig gehandicapten…

 

 

Wat is de oorzaak?

 
Dat de oorzaak van ‘tientallen doden na corona-vaccinatie niet te achterhalen is’, komt omdat het Lareb ten eerste ervan uitgaat dat het niet door het vaccin kan komen. Klaar. Dat kan niet. Ten tweede omdat ze niet onbevooroordeeld kunnen luisteren naar de ervaring van de ouders, slachtoffers of nabestaanden. En ten derde omdat er geen objectief onderzoek wordt uitgevoerd, inclusief autopsie en zeer uitgebreide interviews die ervan uitgaan dat de aandoening of het overlijden veroorzaakt is door het vaccin – simpelweg omdat de persoon die de melding doet dit verband legt – totdat het tegendeel is aangetoond.

“Het komt niet door de prik maar na de prik mevrouw”, is in de praktijk zo’n beetje de manier waarop het Lareb werkt. “Waarom?” “Omdat we geen wetenschappelijke literatuur hebben kunnen vinden die bewijst dat het door de prik komt”. “Maar misschien bent u juist de instantie die dat moet onderzoeken. Wat is het effect van die prik, in het lichaam van mijn baby, van mijn partner, mijn moeder of mijn vader – met zijn of haar specifieke lichamelijke condities!” “Ja dat hebben we gedaan mevrouw – we zijn tot het gaatje gegaan, maar we hebben er geen literatuur (of informatie) over kunnen vinden”.

Zo gaan de gesprekken met het Lareb ongeveer heb ik begrepen van de mensen die ervaringen hebben met ernstige vaccinatieschade en het verband zien met de prik. Het Lareb is de zoveelste dichte deur.

 

 

Wat begrafenisondernemers opvalt…

 
De organisatie ‘Zorgmedewerkers verenigd’ bestaat uit een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg. Ze zitten dicht bij het vuur en maken zich zorgen over de gevolgen van alle maatregelen op het algeheel welbevinden en fysieke gezondheid van de samenleving. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij zich hebben verenigd om hun stem te laten horen.3

Ze publiceren onder andere ervaringsverhalen op hun website, waaronder deze observatie van een uitvaartverzorgster:

“Inmiddels ben ik ruim 18 jaar werkzaam in de uitvaartbranche als uitvaartverzorgster en wij krijgen te maken met nabestaanden die oprecht vraagtekens hebben/zetten bij de doodsoorzaak van hun dierbaren. Wij als medewerkers in deze branche hebben een zwijgplicht en geheimhouding.
 
Toch heeft een gedeelte van ons ook oprechte vraagtekens bij de doodsoorzaak en willen we ergens ons verhaal kwijt. Voor de duidelijkheid; wij zijn geen anti-vaxxers of ‘wappies’ en we geloven wel degelijk dat COVID bestaat. Wij zijn ook geen artsen of verpleegkundigen, maar zien in het A/B-formulier dat de doodsoorzaak soms niet rijmt met het verhaal van de directe nabestaanden.
 
Ik werk in een organisatie die landelijk werkt. Na rondvraag te hebben gedaan in ons bedrijf hoor ik steeds vaker dat meer collega’s twijfelen aan de doodsoorzaak. Nabestaanden vertellen ons dat er niets aan de hand was met hun geliefde en dat zij plots zijn overleden 2/3/4 dagen na hun eerste en/of tweede vaccinatie. Doodsoorzaak is vaak een acute hartstilstand, althans… dat wordt gezegd door de schouwarts. Er vindt geen obductie plaats want de doodsoorzaak is immers bekend. Willen de nabestaanden dit wel, dan draaien zij op voor de kosten (zo wordt gezegd) en je-krijgt-je-geliefde-er-niet-mee-terug.
 
Nabestaanden laten het dan voor wat het is (ze hebben al genoeg aan hun hoofd). De overledenen zijn vaak ouderen (vrouwen) vanaf +/- 65 jaar die makkelijk nog een jaar of 20 mee konden. Dit alles kan natuurlijk op toeval berusten en nogmaals, wij zijn geen artsen of verpleegkundigen maar het zijn er teveel om hier geen vraagtekens bij te zetten. Vanaf maart 2021 tot heden tellen we (waarvan ik weet) 21 verhalen waarvan nabestaanden zeggen dat hun geliefde niets mankeerde en plots kwam te overlijden en dat hun dierbare onlangs nog was gevaccineerd. Dit is alleen in de organisatie waar wij werken, ik heb geen zicht op andere uitvaartondernemingen. We vragen ons af waarom dit (overleden na vaccinatie) niet beter wordt onderzocht en vooral waarom dit niet wordt gemeld in de media.
 
Het is een zorgelijk verhaal waar tot op heden niets mee wordt gedaan.”
 
Anoniem – uitvaartverzorger

 

 

Het Lareb en de media zitten er niet mee

 
Het Lareb laat het volgende weten aan BNR-radio:

“Er zijn nu in totaal 448 meldingen van overlijden na vaccinatie, maar daarvan ontbreekt vooralsnog een uitgebreide analyse. Overlijden na vaccinatie betekent niet dat een bijwerking van het vaccin de oorzaak is van het overlijden.”

En BNR-radio – dat zijn journalisten dus die slikken het voor zoete koek. Geen vragen, geen golfjes, geen verder onderzoek.

 

 

Obductie

“Wat opvalt is dat slechts in een fractie van de sterfgevallen obductie werd verricht. Bij het Lareb zijn daarvan elf meldingen bekend. Het lage aantal maakt het volgens pathologen lastig om harde conclusies te trekken. ‘Je hebt mensen die niet lang na vaccinatie overlijden. Als zij niet onderzocht worden, weet je absoluut niet wáár ze aan zijn overleden’, zegt patholoog Frank van de Goot.”

Er valt nog iets op:

Toen de mensen nog niet gevaccineerd werden in 2020 en ze overleden aan een combinatie van welke aandoening dan ook: hartklachten, kanker, ouderdom etc. werd zodra dit aangevuld kon worden met een positieve PCR-test dit geregistreerd als een ‘Covid-dode’. Maar als iemand is gevaccineerd en ZONDER direct aanwijsbare aandoening binnen een paar dagen overlijdt is dit opeens een “acute hartstilstand”. Myocarditis?
“Zeldzame” bijwerking waar de kranten vol van stonden omdat meerdere vaccins – waaronder AstraZeneca – tijdelijk uit de handel zijn genomen vanwege de sterfgevallen… Heeft het Lareb daar wel eens van gehoord? We zitten midden in een experiment, laten we dat niet vergeten. De mRNA technologie is nog nooit gebruikt en er is slechts een voorwaardelijke, tijdelijke goedkeuring verleend voor het gebruik ervan. Moet het Lareb niet actief onderzoek doen en alle artsen, ziekenhuizen en uitvaartondernemingen aanschrijven met het verzoek vermoedens en ongewone zaken te MELDEN bij het Lareb zodat hier onderzoek naar gedaan kan worden? Kennelijk niet.

 
Want het “bijwerkingencentrum” Lareb staat open voor bijwerkingen zolang ze maar niet ernstig zijn, en niet in verband gebracht kunnen worden met vaccins…

 

 

Bronnen:

 
1.https://www.bnr.nl/nieuws/gezondheid/10448783/oorzaak-van-tientallen-doden-na-coronavaccinatie-niet-te-achterhalen
2. https://zorgmedewerkersverenigd.nl/over-ons/
3. https://zorgmedewerkersverenigd.nl/overleden-na-vaccinatie-toeval/

 

 

Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This