Holocaust overlevende Vera Sharav: Nooit meer is nu – tenzij we allemaal in opstand komen!

door | 28 jan 2022 | Overig

In een toespraak die Vera Sharav, Holocaust overlevende, zondag 23-01-22 in Brussel heeft gehouden, beschreef zij de opvallende parallellen tussen wat zij als kind in nazi-Duitsland heeft meegemaakt en het COVID-beleid dat vandaag door regeringen over de hele wereld wordt gevoerd. Onder de video staathet transcript van de toespraak van Sharav.

 

 

 

Toespraak tijdens CHD (Children’s Health Defense) Europa protest tegen medische mandaten, Brussel, België, 23 januari 2022

 
“Een essentiële les van de Holocaust is dat genocide in de hand werd gewerkt door wereldwijd stilzwijgen, onverschilligheid en het onvermogen om in te grijpen. De Holocaust werd in gang gezet toen persoonlijke vrijheid, wettelijke rechten en burgerrechten aan de kant werden geschoven.

De schrijver Primo Levi, een Italiaanse Joodse overlevende van Auschwitz, waarschuwde: “Het is gebeurd. Daarom kan het opnieuw gebeuren. Het kan overal gebeuren.”

Als overlevende van de Holocaust ben ik ontzet door bedriegers die het holocaust-verhaal beheersen. Zij ontkennen hoe relevant de Holocaust is voor de huidige discriminatie, en de steeds agressievere en onderdrukkende voorschriften.

Deze burgerwachten leggen degenen die zich uitspreken het zwijgen op. En door de relevantie van de holocaust voor de huidige repressie te ontkennen, zijn zij holocaust-ontkenners.

Elie Wiesel, een overlevende van Auschwitz en Nobelprijswinnaar, werd beschouwd als de stem van de slachtoffers. Hij verklaarde:

“Onverschilligheid en het stilzwijgen van mensen leidden tot de Holocaust. Zwijgen en onverschillig blijven is de grootste zonde van allemaal.”

Op dit moment zijn overlevenden geschokt door de angstzaaierij en de verdeeldheid zaaiende, discriminerende maatregelen tegen een minderheid. Huiveringwekkende scènes zijn onder meer de politie in zwarte uniformen die brutaal demonstranten aanvalt in Europese steden, in Australië en, jawel, in Israël. Dit zijn pijnlijke herinneringen van de aanloop naar de Holocaust, waarin de nazi’s:

• de psychologische wapens van angst en propaganda gebruikten om een genocidaal regime op te leggen
• Joden demoniseerden als de verspreiders van ziekten en de oorzaak van hun ellende
• systematisch morele normen en waarden uitwisten
• hun sociale geweten negeerden in naam van de volksgezondheid

De hedendaagse vijanden gebruiken ook angst en propaganda om een toestand van angst en hulpeloosheid in stand te houden. Het doel – toen en nu – is identiek: mensen te conditioneren om gehoorzaam te worden en richtlijnen zonder vragen op te volgen.

De wereldwijde aanval op onze vrijheden en ons recht op zelfbeschikking wordt vergemakkelijkt door de wapens van de geneeskunde. Toen en nu, wordt het medisch establishment onder een vernisje van legitimiteit ingezet voor medische massamoord.

In 2020 riepen regeringen een noodtoestand uit en vaardigden dodelijke medische voorschriften uit:

• Ziekenhuizen werden opgedragen bejaarden niet meer te behandelen in verzorgingstehuizen. Het resultaat was massale medische moord, die in Zweden “actieve euthanasie” werd genoemd.

• Britse ziekenhuizen gebruikten een dodelijke doses van het medicijn Midazolam om ouderen medisch te vermoorden – een medicijn waarvan ze nog steeds een voorraad aanleggen.

• Amerikaanse ziekenhuisrichtlijnen schrijven nog steeds voor dat ouderen een minimale behandeling moeten krijgen.

• Artsen in West-Europa en de VS wordt verboden om bestaande, goedgekeurde, veilige en effectieve, levensreddende behandelingen voor te schrijven aan COVID-patiënten.

• Vandaag wordt de mensheid bedreigd door de wereldwijde erfgenamen van de nazi’s. Het echte virus dat deze roofdieren blijft infecteren is Eugenetica (de leer der rassenverbetering).

Een rapport van de U.S. Commissie over de Holocaust, voorgezeten door Elie Wiesel, merkte op: “… de neiging om de nazi-optie te herhalen en opnieuw miljoenen mensen uit te roeien, blijft een afschuwelijke bedreiging.”

Het doel van de hedendaagse Nazi’s is wereldwijde bevolkingsvermindering. De wereldwijde oligarchen zijn vastbesloten om de absolute controle te krijgen over de grondstoffen van de wereld – natuurlijke, financiële en menselijke.

Bill Gates, een levenslange eugenist en belangrijke aandeelhouder in de vaccin-industrie, verklaarde het COVID-vaccin tot de “definitieve oplossing”.

COVID-injecties maken gebruik van een experimentele, gen-overdracht technologie. Het testen ervan op de wereldbevolking is een grove schending van het belangrijkste recht van de mens op “vrijwillige, geïnformeerde toestemming”.

Degenen die weigeren zich te laten injecteren worden verguisd als verspreiders van een dodelijk virus. Zij worden onderworpen aan steeds strengere straffen en discriminatie. Duitsland, Oostenrijk en Italië worden opnieuw overspoeld door een orgie van fascistische haatzaaierij. Deze keer zijn de niet-gevaccineerden het doelwit.

De beweerde reden voor de vaccinatieplicht was mensen te beschermen tegen het oplopen en overdragen van infecties. Het onweerlegbare bewijs toont echter aan dat COVID-injecties infecties of de overdracht ervan niet voorkomen en geen immuniteit verschaffen.

Zelfs de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, Rochelle Wallensky, heeft toegegeven dat COVID-injecties de overdracht niet kunnen voorkomen.

Albert Bourla, CEO van Pfizer, gaf toe dat “twee doses van het vaccin zeer beperkte bescherming bieden – als er al bescherming is”.

Als gevaccineerde mensen besmet kunnen raken en COVID kunnen verspreiden – waarom zijn zij dan bevoorrecht? Waarom worden de niet-gevaccineerden – die weigeren zich te laten injecteren met een klinisch waardeloos product – belasterd, gediscrimineerd, bedreigd met het verlies van hun baan, en het stopzetten van het onderwijs van hun kinderen?

Als COVID-injecties niemands gezondheid beschermen, wat is dan het werkelijke doel van vaccin-verplichtingen en digitale paspoorten?

Veel onafhankelijke wetenschappers waarschuwen dat deze injecties biologische massavernietigingswapens zijn. Tienduizenden artsen, wetenschappers en verpleegkundigen weigeren de injecties – zelfs als dat betekent dat ze hun baan en hun vergunning kwijtraken.

Overheidsgegevens uit het VK, Israël, de VS en het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) bevestigen dat er massale sterfgevallen en bijwerkingen zijn gerapporteerd. Bijna 38.000 Europeanen zijn gestorven na de injecties. En meer dan 3.390.000 hebben aandoeningen opgelopen. Gezonde, atletische, jonge volwassenen zijn gestorven. Kinderen lijden door myocarditis en bloedstolsels. Neuro-degeneratieve ziekten steken ook de kop op bij de gevaccineerden.

We staan op een catastrofaal kruispunt in de menselijke geschiedenis. De roofdieren van vandaag hebben een injecteerbaar biologisch wapen losgelaten, ontworpen om een giftig spike-eiwit, en stealth surveillance technologie, in het lichaam te brengen.

Dit wapen stelt de roofdieren in staat om de wereldbevolking 24 uur per dag op afstand te controleren. We moeten kiezen – of we ongehoorzaam zijn, en onze vrijheid en onze rechten als mens opeisen – of tot slaaf laten maken.

Marian Turski, overlevende van Auschwitz en een Poolse journalist, werd gevraagd of een Holocaust opnieuw zou kunnen gebeuren. Hij antwoordde: “Het zou kunnen gebeuren. Als de burgerrechten worden geschonden – als de rechten van minderheden niet worden gerespecteerd en worden afgeschaft.”

Hij riep iedereen op om “de grondwet te verdedigen, uw rechten te verdedigen, uw democratie te verdedigen. De rechten van minderheden moeten worden beschermd… Gij zult niet onverschillig zijn wanneer een minderheid te maken krijgt met discriminatie.”

Dietrich Bonnhoeffer – een uitzonderlijke Duitse protestantse dominee tijdens het nazi-regime verklaarde: “Zwijgen in het aangezicht van het kwaad is zelf het kwaad. Niet spreken is spreken. Niet handelen is handelen.”

Rabbijn Michoel Green heeft zojuist een dringend pleidooi geplaatst dat het “tijd is om boete te doen voor de Holocaust door niet toe te staan dat deze zich herhaalt.” Green maant iedereen aan om niet te gehoorzamen aan de bevelen van tirannen en om minderheden niet te marginaliseren en te vervolgen. En hij zegt tegen de Joden: “Herhaal niet de fatale fout van het blindelings luisteren naar jullie verraders en volgzaam als schapen naar de slachtbank te lopen. Wordt NU wakker.”

Laat u niet misleiden; de ongevaccineerden zijn niet de vijand. De eerste stap op de glibberige helling naar genocide is de stigmatisering van een minderheid. Stilte nodigt uit tot steeds meer repressieve beperkingen. Als we als vrije mensen willen overleven, moeten we ons uitspreken tegen discriminatie. We mogen nooit meer zwijgen – niet vandaag, niet morgen, nooit meer.”

 

 

 
Bron originele artikel: https://childrenshealthdefense.org/defender/vera-sharav-never-again-is-now-unless-we-all-resist/

Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This