Honderden protestgroepen tegen Corona maatregelen actief: Ab Gietelink en Ferdinand van der Neut

door | 17 sep 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

Nederland wordt in razendsnel tempo wakker. Een groot deel van de bevolking laat zich niet langer misleiden door de media, en niet intimideren door machtsvertoon in de vorm van een uiterst dubieuze spoedwet die nodig zou zijn om ons te “beschermen”. We gaan staan voor onze vrijheid, en voor de wereld die wij voor ons en onze kinderen voor ogen hebben. Talloze organisaties zijn de laatste maanden uit de grond geschoten. Ferdinand van der Neut vertelt bij Weltschmerz hoe hij in zijn ABC alle verzetsgroepen aan elkaar koppelt.

Ferdinand van der Neut is woordvoerder van het Algemeen Burger Collectief (ABC). ABC is een federatie van meer dan 50 actiegroepen die zich verweren tegen de overheidsmaatregelen. In Nederland zijn inmiddels naar schatting enkele honderden maatschappelijke protestbewegingen actief. Aanvalspunten van ABC zijn, de RIVM, het Kabinet en de media. Het RIVM laat steken vallen en toont geen modellen en bewijzen waarop de corona-maatregelen worden gebaseerd. Het kabinet faalt met meerdere ministers. De media laten het na om pluriform nieuws te te brengen.Uiteraard hoort de stichting Vaccinvrij ook bij de verzetsstrijders!

 

 

 

 
Laat u inspireren, en doe mee!

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This