Hoofd van Algemene Vergadering van de VN keurt verklaring goed voor oprichting van wereldwijde ‘pandemie-autoriteit’

door | 29 sep 2023 | VN

De ongekozen en ondemocratische VN trekt meer en meer macht naar zich toe. Een wereldwijde “pandemie-autoriteit” gaat zo maar over ons besluiten dat we in een Lockdown moeten of preventief gevaccineerd moeten worden? Het onderstaande artikel gaat over de volgende stap van een schaamteloze, illegale greep naar de macht.
 
 

Het hoofd van de Algemene Vergadering van de VN keurt een verklaring goed voor de oprichting van een wereldwijde pandemische autoriteit met bevoegdheden om Lockdowns af te dwingen

 

Dennis Francis, voorzitter van de Algemene Vergadering van de VN (AVVN), heeft de bezwaren van 11 landen genegeerd en de VN-verklaring over “pandemische preventie, paraatheid en reactie” goedgekeurd zonder deze aan een stemming van de voltallige vergadering te onderwerpen.

Deze verklaring is gericht op de vorming van een wereldwijde pandemie-autoriteit die een reeks verontrustende bevoegdheden heeft, zoals de mogelijkheid om lockdowns af te dwingen, aan te dringen op wereldwijde vaccinatie en het censureren van wat zij beschouwt als ” misinformatie “.

Enkele van de punten die in de verklaring worden genoemd zijn:

Meer toezicht en digitale gezondheidsdocumenten: De verklaring ondersteunt het gebruik van digitale gezondheidstechnologieën voor “het implementeren en ondersteunen van gezondheidsmaatregelen en het versterken van nationale respons” in het geval van een noodsituatie op het gebied van gezonodheid of pandemie. Vaccinpaspoorten zouden onder de categorie van digitale gezondheidstechnologieën vallen.

Wereldwijde vaccinatie: Een ander alarmerend onderdeel van de verklaring is de “diepe bezorgdheid” over de dalende vaccinatiegraad in de wereld. De verklaring belooft het onderzoek naar en de ontwikkeling van vaccins te steunen en noemt routinevaccinatie een kosteneffectieve en efficiënte interventie voor de volksgezondheid. De verklaring roept op tot het verbeteren van “de capaciteit voor kindervaccins, vaccins voor volwassenen en voorlichting, onder andere door op feiten gebaseerde informatie te verstrekken over het bevorderen van vertrouwen, deelname en vraag om vaccins”, naast het “uitbreiden van de vaccinatiegraad om uitbraken en de verspreiding en het opnieuw uitbreken van overdraagbare ziekten te voorkomen”.

COVID-19-gerelateerde tijdelijke bevoegdheden permanent maken: De verklaring benadrukt ook de noodzaak om voort te bouwen op de praktijken en lessen die zijn geleerd van de pandemie en tijdelijke bevoegdheden om te zetten in permanente bevoegdheden.

Oprichting van een pandemiefonds: De verklaring streeft naar de oprichting van een pandemiefonds van $ 30 miljard per jaar voor “kritieke investeringen” in verband met de voorbereiding voor en de reactie op pandemieën.

Critici van vaccins censureren: In de nieuwe verklaring wordt ook “bezorgdheid geuit over het feit dat gezondheidsgerelateerde misinformatie en desinformatie wereldwijd een negatieve invloed hebben gehad op routinematige vaccinatiediensten” en wordt opgeroepen tot maatregelen om wat zij beschouwt als desinformatie aan te pakken – in het bijzonder op sociale mediaplatforms. Het wil ook stappen ondernemen om vaccinatieweigering tegen te gaan en meer vertrouwen te creëren in volksgezondheidsautoriteiten.
 
 
Voorstanders van de verklaring geloven dat het wereldwijde samenwerking zal helpen bij het voorkomen van pandemieën en het verbeteren van de volksgezondheid. De Wereldgezondheidsorganisatie beweert dat het een aantal lessen zal toepassen die zijn geleerd tijdens de COVID-19 pandemie.

De stap veroorzaakt echter veel bezorgdheid onder degenen die de implicaties ervan begrijpen, zoals Frank Gaffney, voorzitter van het Center for Security Policy, die het “ongekend” noemt.

Hij zei: “Je kunt er niet omheen dat het ten koste gaat van de soevereiniteit van de verschillende landen die gewoon te horen krijgen dat ze een noodsituatie hebben en te horen krijgen wat ze eraan moeten doen.”

Biowapendeskundige en professor internationaal recht aan de Universiteit van Illinois, Francis Boyle, J.D., Ph. D., zei:

“Dit is een poging van de volledige Verenigde Naties, inclusief gespecialiseerde en bij haar aangesloten organisaties, om de door hun voorgestelde wereldwijde totalitaire medische en wetenschappelijke politiestaat te versterken en te ondersteunen.”

Critici zijn ook bezorgd dat de steun van de verklaring aan COVID-19-achtige beperkingen scholen zal sluiten en vrouwen in wezen zal dwingen om hun baan op te geven wat mogelijk tot armoede kan leiden.

 
 

Bijna een dozijn landen waren tegen de verklaring

 
De vertegenwoordigers van 11 landen schreven een brief aan de voorzitter van de Algemene Vergadering van de VN (AVVN) waarin ze hun bedenkingen tegen de verklaring uitten. In de brief staat:

“Onze delegaties zijn ervan overtuigd dat dit geen manier is om multilaterale en intergouvernementele onderhandelingen te voeren over kwesties die van groot belang zijn voor de internationale gemeenschap, in het bijzonder voor ontwikkelingslanden.”

Boyle beschuldigt de Algemene Vergadering van de VN (AVVN) van wangedrag omdat zij de voorzitter van de AVVN de verklaring hebben laten goedkeuren, omdat ze wisten dat de verklaring niet door de AVVN zou komen als een consensus-besluit gezien de 11 landen die hier bezwaar tegen aantekenden.

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This