Honderden HPV-vaccin slachtoffers protesteren in Dublin – 2 meisjes krijgen epileptische aanvallen tijdens de mars

door | 25 okt 2018 | HPV-vaccin, Vaccins, Ziektes

demonstratie in IerlandHPV-slachtoffers zijn op 9 juli 2018 de straat op gegaan voor een protestmars die eindigde voor het Leinster House in de Ierse stad Dublin. Deze mars vond plaats op hetzelfde moment dat Professor Ian Fazer, een van de uitvinders van het HPV-vaccin een toespraak hield in het Royal College of Physicians.

Tijdens het protest werden 3 Gardasil-vaccinslachtoffers onwel, waarvan 2 doordat ze epileptische aanvallen kregen. Beide meisjes moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

De volgende video is gemaakt van het evenement, en aan het einde van de video kun je zien dat een van de meisjes een aanval heeft. Dit protest is grotendeels gecensureerd in de ‘mainstream’ – en door het bedrijfsleven gesponsorde – media.

 

 

 

 

Ierse Gardasil slachtoffers verenigen zich

 
The R.E.G.R.E.T (spijt) Support Group werd in 2015 in Ierland gelanceerd door ouders van chronisch zieke tienermeisjes. Deze ouders denken dat het HPV-vaccin dat de meisjes op school hebben gekregen de oorzaak is van de chronische aandoeningen van hun dochters. De naam van dit vaccin is ‘Gardasil’ en het wordt op de markt gebracht als een antikanker vaccin. (in Nederland is de merknaam van het HPV-vaccin ‘Cervarix’) R.E.G.R.E.T is een afkorting voor “Reacties en Effecten van Gardasil Resulterend in Extreem Trauma”.

Fiona Kirby, een verpleegster uit Kilbeggan, verscheen in 2016 voor het Hooggerechtshof van Dublin. Zij legde haar zaak voor, en wil onder andere bereiken dat de ‘Health Products Regulatory Authority’ het HPV-vaccin in Ierland van de markt haalt. Kirby is zelf moeder van een dochter die HPV-schade opgelopen heeft, en zij heeft gezworen niet op te houden met haar inspanningen om gerechtigheid voor de slachtoffers te behalen. Ierland is een van de weinige landen in de Europese Unie die geen compensatieprogramma heeft voor vaccinbeschadiging.

Meer info: https://vaccineimpact.com/2016/irelands-hpv-vaccine-injured-fight-for-human-rights-in-dublins-high-court/

 
Kirby’s 11-jarige dochter, ontwikkelde binnen 24 uur na toediening van het Gardasil-vaccin in oktober 2011, ernstige griepachtige symptomen die terugkwamen nadat haar kind haar tweede HPV-injectie kreeg. Kirby stond niet toe dat haar dochter een derde prik kreeg. Haar dochter raakte extreem vermoeid, leed aan ernstige misselijkheid, gewichtsverlies en verslapping van het spierweefsel.

Zoals zoveel ouders over de hele wereld, dacht Kirby eerst dat de problemen van haar dochter een op zichzelf staand geval waren. Op een gegeven moment begon ze te zien dat er wereldwijd, vele andere meisjes zijn die aan dezelfde chronische gezondheidsproblemen lijden na toediening HPV-vaccin, als haar dochter.

 

 

Politieke controverse over HPV-vaccin

 
Er heerst politieke controverse over HPV-vaccin: de ouders worden niet geïnformeerd over de risico’s van ‘Gardasil’. Een belangrijk argument van de Ierse ouders is het feit dat er al sinds het HPV-vaccin opgenomen is het vaccinatieprogramma geen goed geïnformeerde toestemming (informed consent) wordt gegeven door ouders. De harde realiteit is dat de Ierse Health Authority (HSE) lokale zorgaanbieders specifiek heeft geïnstrueerd om de bijsluiters niet aan de ouders te verstrekken!

In plaats van bijsluiters wordt een brochure gegeven met eenzijdige informatie over Gardasil gegeven aan ouders die de voordelen van dit vaccin overdrijft en de bijwerkingen bagatelliseerden. De nog steeds voortdurende onjuiste informatie over het HPV-vaccin in Ierland werd bekritiseerd door de Ierse senator Paschal Mooney.

 

 

 

 

In grote lijnen gaat wat Pascal Mooney zegt ook op voor de rest van Europa. Wanneer zullen duizenden meisjes eindelijk eens gehoord worden?

 

 

 

 

 

Bron originele artikel: ‘Hundreds of HPV Vaccine Victims Take to the Streets in Dublin to Protest – 2 Girls Suffer Seizures During Protest’ Brian Shilhavy, Editor, Health Impact News

https://healthimpactnews.com/2018/hundreds-of-hpv-vaccine-victims-take-to-the-streets-in-dublin-to-protest-2-girls-suffer-seizures-during-protest

 

 

 

 

Vertaald door Door Frankema, schrijfster van het bok ‘Vaccinvrij!’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Meisjes die schade ondervonden hebben door het HPV vaccin, ik zou jullie verhalen graag onder de aandacht willen brengen. Neem alsjeblieft contact op voor een verkennend gesprek.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This