HPV vaccin: “veilig, effectief en noodzakelijk”? – lees je in en luister naar dit interview!

door | 21 mrt 2023 | HPV-vaccin

Er valt heel veel te zeggen over het HPV-vaccin. De schade die op kan treden in de praktijk en de voorlichting over dit ‘veilige en effectieve vaccin’ liggen ver uit elkaar. Joris Baas heeft enorm veel onderzoek gedaan, en raadt iedereen aan om dit ook te doen. U kunt bijvoorbeeld het boek ‘Baarmoederhalskanker – HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’ van Desirée Röver lezen, of een bezoek brengen aan de pagina ‘Baarmoederhalskanker, of HPV-vaccin‘ op de website van de Stichting Vaccinvrij.
 
Het boek van Desirée Röver is overal uitverkocht, maar zij heeft zelf nog een aantal exemplaren liggen voor de snelle beslisser. U kunt hier contact met haar opnemen: [email protected]
 
Het onderstaande interview van Terah Afke Beek met Joris Baas is een aanrader!
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This