Impressie van de demonstratie in Berlijn – en het werk van de buitenparlementaire coronacomissie

door | 31 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Internationale politiek

De demonstratie tegen de Corona-maatregelen op 29-08-20 in Berlijn zal de geschiedenis ingaan als een historisch moment. Ten eerste vanwege het enorme aantal mensen dat op de been kwam. Volgens de organisatoren meer dan een miljoen burgers uit Duitsland en de rest van Europa. Ten tweede vanwege de aanwezigheid en toespraken van Robert F. Kennedy.

In 1963 sprak zijn oom, John F. Kennedy, de historische woorden: “Ich bin ein Berliner” waarmee hij de steun van de Verenigde Staten aan West-Berlijn benadrukte – 22 maanden nadat de communistische DDR (een satelliet-staat van de Sovjet-Unie) de Berlijnse muur had gebouwd.1

De toespraak van John F. Kennedy wordt als een van de beste toespraken aller tijden beschouwd en geldt als een opmerkelijk moment in de Koude oorlog. Zijn neef Robert F. Kennedy is eveneens een begenadigde spreker, en de Berlijners hebben hem met open armen ontvangen.

Robert F Kennedy: “Toen mijn oom, John F. Kennedy hier kwam in 1963 was er een gevecht gaande om de democratie in stand te houden. Hij zou geschokt zijn, want heden ten dage is er weer een groot gevecht gaande. Overheden houden van pandemieën. Het geeft hen de mogelijkheid om angst te zaaien en autoritaire controle uit te oefenen op de bevolking. En om gehoorzaamheid af te dwingen van de maatschappij. Voor de eerste keer zien we dat dit gelijktijdig, wereldwijd plaatsvindt. Ik dacht dat dit misschien over honderden jaren ooit zou kunnen gebeuren, maar het gebeurt NU – en het is aan DEZE generatie om op te staan en de terreur te stoppen.”2

 

 

Toespraken van Robert F. Kennedy

 

I. Speech op de dag van de demonstratie zelf

De complete speech van Robert Kennedy op de dag van de demonstratie zelf kunt u hieronder bekijken. (niet ondertiteld)

Robert Kennedy sprak over overheidscontrole door angst, en hij sprak zich uit tegen totalitarisme. Hij zei dat overheden tesamen met de rijksten der aarde hun macht misbruiken en de volksgezondheid ondermijnen. Hij zei ook dat 5G ons door de strot wordt geduwd als een goede zaak, maar dat het zal worden gebruikt voor het verzamelen van persoonlijke gegevens en het onder controle houden van de burgers. De heer Kennedy voegde eraan toe dat de COVID 19-pandemie een aangestuurde crisis is die de middenklasse vernietigt, de wereldbevolking armer maakt, en de machtige elite nog machtiger. Hij sloot af met de boodschap dat we onze medemens, onze kwetsbare kinderen en onze vrijheden en democratie moeten beschermen!

 

 

 

II. Speech op de vooravond van de demonstratie

Op de vooravond van de demonstratie had Kennedy een ontmoeting met onder andere arts Heiko Schöning, en advocaat Markus Haintz – waarin de Europese uitbreiding van de door Kennedy opgerichte non profit organisatie ‘Children’s Health Defense’ werd aangekondigd. De Nederlandse ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten.

 

 

 

Meer dan een miljoen mensen op de been

 


 

 

Duitsland in actie

De buitenparlementaire corona-commissie

Onze Oosterburen zijn zeer actief. De hierboven genoemde arts Heiko Schöning is samen met dr. Bodo Schiffman en professor Martin Haditsch gestart met een buitenparlementair corona onderzoek. In het onderstaande youtube filmpje wordt uitgelegd waarom deze commissie is opgericht en wat haar doel is. Er is een Nederlandse transcript van de Youtube gemaakt die als volgt begint:

 

“Beste medeburgers, Hartelijk welkom bij de ACU, de Buitenparlementaire Corona Onderzoekscommissie. Indien het parlement het niet doet, dan worden wij burgers geroepen om het zelf te doen.

 
Als Buitenparlementaire Corona Onderzoekscommissie zullen wij onderzoeken waarom tijdens de situatie zoals we die kennen met Covid19 deze beperkende maatregelen in ons land ons werden opgelegd, waarom de mensen nu lijden, en of de opgelegde maatregelen in verhouding staan tot de ziekte die wordt veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus.

 
Wij hebben ernstige twijfels over de verhouding van de maatregelen zoals deze zijn ingevoerd. Dit moet worden onderzocht. En omdat in de Parlementen noch de oppositiepartijen, noch de regeringspartijen een commissie bijeengeroepen hebben, en hiervoor ook nog geen plannen zijn, is het de hoogste tijd dat wij dit zelf ter hand nemen.”

Het volledige transcript van de onderstaande Youtube kunt u hier downloaden.

 

 

 

Interview met Heiko Schöning

Ook van het onderstaande interview met arts Heiko Schöning is een transcript gemaakt.

U kunt het hier downloaden: “Transcript: “Het grote Blufspel”

 

 

 

 
Bronnen:

1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Ich_bin_ein_Berliner
2. https://www.youtube.com/watch?v=0ubiHyuezyo

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This