Interdisciplinair Covid-19 Symposium voor iedereen beschikbaar gesteld!

door | 20 aug 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

 

 
Gedurende twee dagen kwamen deskundigen op het gebied van wetenschap, geneeskunde, financiën, media, recht en nog veel meer bijeen om kennis, ervaring en bewijsmateriaal te delen, niet gehinderd door politieke agenda’s, persoonlijk gewin of gedraai. Ongecensureerd en onbetaald waren de deelnemers vrij om te spreken zoals wetenschappers, artsen en deskundigen zouden moeten spreken – eerlijk.

Het evenement – georganiseerd door Doctors 4 Covid Ethics was een groot succes. De kijkcijfers overtroffen het niveau van de mainstream media en braken alle records voor het gastplatform, UK Column. Klik op de links hieronder naar sessies 1-4 voor nieuwe bewerkte posts van het symposium, zonder technische haperingen.
 
Sessie 1
Sessie 2
Sessie 3
Sessie 4

 

 


 

 
“Wij geloven dat het succes van dit symposium een bewijs is van de kracht, de invloed en het bereik die kunnen worden bereikt wanneer onafhankelijke deskundigen, onafhankelijke media en onafhankelijke kijkers samenkomen om echte, onvervalste informatie te delen in een geest van open uitwisseling.
 
Als dit evenement ons iets heeft geleerd, dan is het dat niemand van ons de mainstream media, mainstream bronnen of mainstream toestemming nodig heeft om zich te informeren.” – Docotors4covidethics.org

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This