Interview BLCKBX met EU parlementslid Christine Anderson: “De toekomst is van ons”!

door | 6 apr 2024 | COVID-19 ziekte, Europese Unie

Be the voice, not the echo,’ zei EU-parlementslid van de Alternative für Deutschland Christine Anderson op haar toespraak in Nederland. Volgens de Duitse politica zijn we op weg naar totalitarisme en is het de hoogste tijd om je stem te laten horen, want volgens haar hebben de burgers de toekomst in handen.

Anderson was te gast op het event ‘The Future is Ours’, waar ook experts als professor klinische psychologie Mattias Desmet en financieel journalist Arno Wellens spraken. De boodschap van het event stond in teken van inzicht, hoop en inspiratie voor de toekomst.

Sinds 2013 is Anderson lid van de AfD en in 2019 werd ze verkozen tot lid van het Europees Parlement. Daar houdt ze zich bezig met de commissies Cultuur en Onderwijs, en Vrouwenrechten en Gendergelijkheid. Ook spreekt ze zich al langer uit over haar zorgen omtrent onze democratieën en de macht van de Europese Unie.

Blckbx-reporter Erwin Taams was erbij, bracht een groot deel van haar speech voor je in beeld en ging daarna ook nog uitgebreid met haar in gesprek.

 

 
Steun BLCKBX met een donatie! – Klik hier

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This