Is Covid-19 een biowapen?

door | 29 mei 2021 | COVID-19 ziekte

The Highwire heeft vanaf het begin van de pandemie de mogelijkheid besproken dat het om een biowapen zou kunnen gaan. Er staat immers een Bio Safety Level 4 Lab in Wuhan en daar wordt met corona-virussen gewerkt. Het is daarom niet meer dan logisch om grondig te onderzoeken of het om een kunstmatig of een natuurlijk virus gaat. Na ruim een jaar ligt er nu zoveel bewijs dat The Highwire het aandurft om aan te nemen dat er inderdaad sprake is van een biowapen.

Dr. Richard Fleming is natuurkundige en cardioloog. In dit interview met Del Bigtree van The Highwire zet hij het bewijsmateriaal dat het spike-eiwit zeer waarschijnlijk een biowapen is op een rij. De bewijslast is indrukwekkend en daarom is Anthony Fauci, hoofd van het Amerikaanse OMT en medefinancierder van het gain-of-function onderzoek op spike-eiwitten, reeds door senator Rand Paul aan de tand gevoeld. Ook daarvan ziet u beelden in onderstaande video. Komt de waarheid dan toch echt aan het licht?

 

 


 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This